На Київщині викрили чоловіка, який зберігав дома цілий арсенал зброї

19 марта 2024

У селі Требухів Київської області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця цілий арсенал. Зокрема, у нього знайшли набої та гранатомети.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

"У селі Требухів 40-річний житель зберігав у себе вдома небезпечний арсенал, який знайшов на колишніх окупованих територіях Броварського району", – розповіли в пресслужбі.


Під час обшуку в чоловіка знайшли та вилучили понад 1200 патронів калібру 5,45 та 7,62 мм, 12 гранат різних видів, 7 детонаторів, одну димову шашку та два ручних гранатомети. За фактом незаконного придбання та зберігання бойових припасів відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.


Нагадаємо, у Бучанському районі Київщини співробітники СБУ виявили декілька прихованих арсеналів зброї, які залишили окупанти, втікаючи зі столичного регіону. Зокрема, в одному з них, облаштованому в покинутому гаражі, знайшли бойову розвідувально-дозорну машину (БРДМ).

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці перекрили міжрегіональний канал збуту вогнепальної зброї та боєприпасів, який організували киянин та львів’янин. У них вилучили пістолети, гранати, кулемет та гвинтівку Мосіна.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тахікардія: що це та як боротися 9 мая 2024

Тахікардія: що це та як боротися

Санта Дімопулос похвалилася вправним катанням на вейкборді. Відео 9 мая 2024

Блогерка та колишня співачка Санта Дімопулос, яка у лютому вперше встала на вейкборд, наважилася на другу спробу.

З'явилось відверте інтерв’ю лідера O.Torvald Жені Галича, яке він дав уперше за тривалий час і в якому розповів багато особистого про своє життя 9 мая 2024

"Я пройшов війну, алкоголізм та лікування у психіатра": відверте інтерв’ю лідера O.Torvald Жені Галича Галич дав перше за тривалий час інтерв’ю, в якому розповів багато особистого про своє життя

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше