Павло Дуров уперше показав свою старшу дочку, яка "допомагала" йому в створенні Telegram

6 октября 2024

Засновник та генеральний директор популярного месенджера Telegram Павло Дуров, який має українське походження, поділився з шанувальниками фото зі своєю старшою дочкою. На світлині юна спадкоємиця бізнесмена "допомагає" йому створювати застосунок.

Архівними кадрами програміст поділився у своєму особистому Telegram-каналі. Він зазначив, що зворушливе фото було зроблене у далекому 2013 році.

"Поки ми терпляче чекаємо, коли Google схвалить останнє оновлення Telegram, давайте трохи поностальгуємо. Це моя старша дочка навчає мене, як запустити Telegram влітку 2013 року. Вона – справжній мозок, що стоїть за всім цим", – залишив жартівливий коментар бізнесмен.

На опублікованій світлині видно, як засновник месенджера щось із захопленням показує своїй спадкоємиці у телефоні. Зі свого боку дівчинка уважно слухає розповідь тата.

Через те, що Павло Дуров досить рідко ділиться особистим життям у мережі, його часто називають одним із найтихіших і непублічних мільярдерів сучасного світу. Він ніколи не афішував свої стосунки, ба більше, стверджував, що у нього немає та ніколи не було дружини.

Проте аудиторію програміста більше здивувала заява про те, що у бізнесмена може бутибільше ніж 100 біологічних дітей. Справа в тому, що він займався донорством сперми, аби допомогти парам із 12 країн у всьому світі народити немовлят.

Раніше OBOZ.UA розповів, що Віталій Козловський вперше показав обличчя свого сина.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Грузинська опозиція має шанс прийти до влади 6 октября 2024

Після жовтневих виборів проєвропейські опозиційні партії можуть отримати близько 55% мандатів.

Стали відомі 7 речей, які не варто робити після їди 6 октября 2024

7 речей, які не варто робити після їди

Швеція відправить своїх військових до Латвії 6 октября 2024

У січні наступного року бронетехніка і сотні солдатів будуть перекинуті до Латвії, коли розпочнеться перша операція шведської армії в рамках НАТО.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше