Кличко відвідав захисників України на Донбасі і передав дрони, системи РЕБ та броньоване авто

2 марта 2024

Мер Києва Віталій Кличко відвідав захисників України, які відстоюють нашу незалежність та територіальну цілісність на Донбасі. Він передав їм FPV-дрони, системи РЕБ та броньований автомобіль

Про це Київський міський голова повідомив у своєму Telegram-каналі. Столиця продовжить підтримувати ЗСУ.

"Відвідав наших захисників на Донбасі, де тривають запеклі бої. Відвіз бійцям найнеобхідніше. Заїхав у чотири підрозділи - 28 окрему механізовану бригаду, батальйон "Свобода", 5 київську окрему штурмову бригаду та 127 батальйон 112 бригади ТРО Києва. І передав у якості благодійної допомоги загалом 200 FPV-дронів, кілька квадрокоптерів DJI MAVIC 3, 7 систем РЕБ та броньований автомобіль "Кобра" – його придбав за підтримки міжнародних партнерів мій брат Володимир", – розповів Кличко.


Мер нагадав, що з бюджету столиці 83 мільйони гривень 2023 року виділили 5 штурмовій бригаді і вже 50 мільйонів цьогоріч. Минулого року бригада закупила кілька сот fpv-дронів, квадрокоптерів DJI MAVIC 3T та MAVIC 3 Termal/Pro. А також вантажні авто, шини та запчастини до автівок.


"112 бригаді ТРО Києва столиця минулого року виділила понад 230 мільйонів гривень і продовжить фінансувати потреби підрозділу цього року. Слава Україні, слава її захисникам!", – додав Кличко.

Як повідомляв OBOZ.UA, Київська міська рада в четвер, 29 лютого, під час засідання збільшила видатки на програму "Захисник Києва" до майже 5 млрд гривень. Гроші, зокрема, підуть на матеріально-технічне забезпечення сил оборони та безпеки.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Адреналінова втома: чому її не варто ігнорувати 7 сентября 2024

В современном мире стресс стал неотъемлемой частью жизни. Постоянные дедлайны, напряженные графики и бесконечный поток информации заставляют наше тело работать на пределе возможностей.

Топ-3 продуктів, що допоможуть полегшити кашель 7 сентября 2024

Такі захворювання, як кашель і застуда, можуть негативно позначитися на нашому організмі, тому, щоб допомогти зменшити біль у горлі, можна використати прості природні засоби.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше