Перемога "20 днів у Маріуполі" на Оскарі 2024 викликала істерику в РФ

12 марта 2024

Поряд з українцями та світовою кіноспільнотою росіяни також не втрималися від реакції на перемогу документального фільму "20 днів у Маріуполі" на цьогорічному "Оскарі 2024". Очікувано, їхня реакція була бурхливою та нецивілізованою, а подекуди стрічку просто проігнорували.

Жовчю громадяни РФ, які ще вірять пропаганді, плювалися в усіх: українців, американців, творців премії, суддів і глядачів. Ті росіяни, що знають про воєнні злочини своєї країни та підтримують їх, цинічно заявили, що українці "обміняли нагороду на Маріуполь". OBOZ.UA вирішив нагадати, кому протистоїть Україна.

"20 днів у Маріуполі" викликав негативну реакцію у росіян, які обізвали стрічку "фейками", звинуватили команду в монтажі, брехні, фотошопі та всьому іншому, лиш би не визнавати тероризм окупантів.

"Оскари" за документалки видають у межах пропаганди", "Оскари" дають за брехню", "Розпіарений у США український фільм "20 днів у Маріуполі", що складається з добірних фейків, виграв "Оскар", – написали путіністи.


Деякі користувачі написали, що ті ресурси, котрі транслювати церемонію в Росії, вирізали фрагмент з врученням нагороди, де Мстисав Чернов проголосив потужну промову.

Російські канали просто проігнорували цьогорічне вручення нагород, а секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що йому нічого сказати про "Оскар" для українського фільму.

Більш багатослівними виявилися читачі російських Telegram-каналів. Своє розчарування вони ховали за цинічними жартами про окупацію. "Оскар є, а Маріуполя в них немає", "Оскар" на Маріуполь – гідний обмін", – писали жителі країни, що вбила та закатувала тисячі маріупольців.

Нагадаємо, що це не перша нагорода для українців, вручена на "Оскарі".В 2006 році українець родом із Керчі Анатолій Кокуш отримав два інженерно-технічні "Оскара".

Раніше OBOZ.UA писав про двояку реакцію українців на перемогу цього року. Разом з ними висловилася і перша леді Олена Зеленська, яка пояснила, чому ця нагорода – надважлива для України.

Про всіх лауреатів можна почитати за посиланням, а їхні образи ми розглядали в окремому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ-8 порад, як запобігти ускладненням під час вагітності 6 октября 2024

Вагітність – це прекрасний та відповідальний період у житті жінки. Незважаючи на природність процесу, вагітність може супроводжуватися загрозливими для матері та дитини ускладненнями. Над запобіганням ускладнень завжди працює лікар акушер-гінеколог, але є і ключові моменти, що залежать цілком від самої жінки. 

Стали відомі 7 речей, які не варто робити після їди 6 октября 2024

7 речей, які не варто робити після їди

Телеведуча Лідія Таран рідкісними фото привітала доньку з 17-річчям 6 октября 2024

Телеведуча Лідія Таран, яка нещодавно відсвяткувала власне 47-річчя, привітала з днем народження свою донечку Василину. Дівчині виповнилося 17 років.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше