Переможці Євробачення 2024 зняли провокаційний кліп з Jerry Heil та іншими учасниками конкурсу

5 октября 2024

Переможеці пісенного конкурсу Євробачення 2024, небінарна особа Nemo, випустили новий сингл під назвою "Eurostar". В ексцентричному та дещо провокаційному кліпі, який розкриває головних героїв у нових барвах, засвітилися й інші учасники шоу, зокрема українська співачка Jerry Heil. Виконавці познайомилися у Мальме, де цьогоріч проходило Євробачення, та неодноразово радували шанувальників спільними колабораціями.

Епізодичні ролі у яскравому відео отримали Luna (Польща 2024), Windows95Man (Фінляндія 2024), Сільвестер Белт (Литва 2024), Bambie Thug (Ірландія 2024). Згідно з Instagram-сторінкою Nemo, пісня натхненна реальною подорожжю між Парижем і Лондоном, яку вони здійснили у липні. Співаки також описують трек, як "роздуми про їхнє життя за останні п'ять місяців".

Jerry Heil привітала друзів з прем'єрою та поділилася фотографіями залаштунками зйомок у столиці Великої Британії. "Nemo запросили мене знятися в кліпі на їхній трек "Eurostar", який я вперше почула ще влітку, під час того, як ми писали фіт (який ви теж почуєте згодом)", – написала українка в Telegram. За словами співачки, вони з переможцями конкурсу дішли до думки, що це перше Євробачення, яке настільки згуртувало учасників. Вона зауважила, що підтримка на сцені переросла у дружбу поза конкурсом.



Раніше OBOZ.UA писав про те, як змінилася зірка Євробачення 2024 Jerry Heil, пісні якої обожнюють в Європі. На початку кар'єри Яна Шамаєва (справжнє ім'я) з Василькова під Києвом лише створювала кавери на всесвітньо відомі хіти. Подробиці – дивіться тут.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дар'я Білодід в елегантному міні похизувалася довгими ногами на підборах за 69 тисяч. Фото 5 октября 2024

Олімпійська призерка з дзюдо Дар’я Білодід до моди та гламурного одягу має, здається, не меншу пристрасть, ніж до спорту.

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту 5 октября 2024

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту

Підраховано собівартість найдорожчого смартфона з лінійки iPhone 16 5 октября 2024

Підраховано собівартість найдорожчого смартфона з лінійки iPhone 16

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше