Переплутав суд із Тижнем моди у Парижі: Микола Тищенко засвітив взуття за 60 тис. грн і годинник майже за 45 тисяч

26 июня 2024

Скандальний народний депутат Микола Тищенко, якого звинувачують у незаконному позбавленні волі ексвійськового у Дніпрі, прийшов до залу Печерського суду Києва на оголошення запобіжного заходу в брендовому одязі, ніби він сплутав засідання із Тижнем моди в Парижі. Образ підозрюваного коштував мінімум 110 тисяч гривень.

Telegram-канал Herley Quinn оголосив точну вартість його поло, взуття та годинника та назвав бренди, які, схоже, імпонують нардепу. Найдорожчими в його образі були саме аксесуари.

Поло від бренду Prada вартувало йому ледь не копійки, на противагу іншим речам, – всього 115,45 дол. (4,7 тис. грн). Ціна на сайті нині вказана зі знижкою, тому, ймовірно, Тищенко придбав його ще тоді, коли футболка коштувала 125 дол. (5 тис. грн).

Титановий годинник з сонячною батареєю бренду Garmin нардепу коштував 44 990 грн, а найдорожчим, на диво, було взуття – світлі замшеві лофери Loro Piana. Їхня вартість становить 59 871 грн. Джинси сірого кольору розпізнати не вдалося, однак вже відомих цінників достатньо, щоб зрозуміти, що Тищенко на образ "для суду" витратив понад 100 тис. грн. Загальна сума відомих речей склала 109 553 грн.

"Микола Тищенко сплутав суд з паризьким Тижнем моди. Годинник трохи скромніший, ніж ті, які фотографували ДБР, і футболка на знижці", – іронічно написала Harley Quinn.

Мова йде про годинник Тищенка, який знайшли під час обшуку. Нардеп придбав його в бренду Audemars Piguet за 35 тис. дол. (1,420 млн грн). У три рази дешевший годинник носить його помічниця Евеліна Андрієвська. Вона, схоже, отримує таку заробітню плату, що може безпроблемно придбати Defy за 481,5 тис. грн.

Нагадаємо, до народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка 25 червня прийшли детективи Державного бюро розслідувань та представники Офісу генерального прокурора. Йому повідомлено про підозру в незаконному позбавленні волі ексвійськового у Дніпрі, у будинку депутата провели обшуки.

Раніше повідомлялося, що під час слідчих дій Тищенко у присутності слідчої групи розбив свій телефон, щоб не віддавати його детективам як речовий доказ.

Раніше OBOZ.UA писав, що колишня дружина Миколи Тищенка блогерка Алла Барановська, відправилася в подорож Японією під час війни в компанії люксових брендів одягу та аксесуарів: каблучки від Cartier і Bulgari, аксесуари від Celine і Hermes і інших модних домів. Усього вони їй обійшлися у понад 1 млн грн.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как продвинуть интернет-магазин с минимальными затратами? 29 июня 2024

Сегодня существует масса способов продвижения интернет-магазина даже если маркетинговый бюджет совсем небольшой. Разберем эти, хоть и не дорогие, но от того не менее эффективные инструменты далее

В морі помічені атомний підводний човен та літак "Судного дня" США 28 июня 2024

В морі помічені атомний підводний човен та літак "Судного дня" США

У Данії підготували 50 українських фахівців для обслуговування F-16 28 июня 2024

Перші з 19 данських винищувачів F-16 будуть доставлені в Україну влітку. Літаки будуть працювати з баз в Україні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше