Перевіряють документи та можуть обмежити проїзд: правоохоронці проводять безпекові заходи в центрі Києва

1 мая 2024

У Шевченківському районі Києва в середу, 1 травня, Служба безпеки України проводить безпекові заходи в центрі Києва. Через це можливі обмеження проходу та проїзду вулицями міста, перевірка документів громадян та огляд автотранспорту.

Про це повідомили в пресслужбі СБУ. Відпрацювання відбуватимуться з урахуванням правового режиму воєнного стану.

"Служба безпеки проводить планові контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Шевченківського району Києва. Серед основних локацій – Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість. Основною метою заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та місць масового перебування людей. Відпрацювання відбуваються спільно з Управлінням державної охорони, Національною поліцією, Військовою службою правопорядку ЗСУ та іншими підрозділами, залученими до оборони столиці", – йдеться в повідомленні.


Як уточнили в Службі безпеки, під час безпекових заходів силовики ⁠проводять огляд території та окремих будівель і приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів. Крім того, вони ⁠здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території центральної частини міста.



Відпрацювання відбуватимуться з урахуванням правового режиму воєнного стану. Під час їх проведення можливі обмеження проходу та проїзду вулицями міста, перевірка документів громадян та огляд автотранспорту.

"СБУ закликає людей із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців. Крім цього, при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу, та дотримуватись режиму комендантської години. Наголошуємо, що у своїй діяльності Служба безпеки дотримується принципу законності, конституційної недоторканності прав і свобод громадян", – наголосили в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві на Великдень будуть застосовані усі необхідні заходи безпеки, зокрема біля церков та місць масового скупчення людей. Крім того, у ніч із 4 на 5 травня не скасовуватимуть комендантську годину.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи справді українську делегацію на Євробачення-2024 оштрафували за футболки з закликом звільнити захисників Азовсталі 15 мая 2024

Одна з представниць України на конкурсі Євробачення-2024 в шведському Мальме, реперка alyona alyona повідомила у Instagram, що українську делегацію оштрафували за появу у футболках із написом Free Azovstal Defenders.

З'явилось відео з моментом замаху на Фіцо 15 мая 2024

Очільник уряду Словаччини нині перебуває в лікарні, а підозрюваний у замаху - затриманий поліцією.

Рада Євросоюзу ухвалила історичну міграційну реформу 15 мая 2024

Реформа допоможе впорядкувати прибуття мігрантів та забезпечить розподіл тягаря між державами-членами союзу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше