У Празі народилося дитинча панголіна

3 марта 2023


У столичному зоопарку Чехії у пари панголінів народилося дитинча. Це перший випадок у Європі. Фото опубліковані у Facebook-акаунті зоопарку.
 
Маленький панголін народився ще 2 лютого. При народженні панголін важив лише 135 грамів, при тому що дорослі особини можуть важити 15 кілограмів.
 
Проте спеціалісти думали, що він не виживе. Панголін стрімко втрачав вагу, тому що у його матері, Ран Хоу Тан було дуже мало молока.
 

Завдяки фахівцям із Тайваню панголіна вдалося врятувати – його годували котячим молоком. Крім того, організм матері спеціально простимулювали.
 
Дитя панголінів назвали Шишечкою.
 
Як відомо, на панголінів полюють через їхнє м'ясо і луску, яка нібито має лікувальні властивості. Ще в середньовічній Індії з луски панголінів робили обладунки.
 
Нагадаємо, в Японії кіт на прізвисько Панчо став зіркою соцмереж завдяки своїй сумній мордочці. Його вже прозвали "найсумнішим котом у світі".
 
Пес із США став рекордсменом за довжиною язика

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как подготовить автомобиль к зиме 24 октября 2024

Чтобы избежать неприятных сюрпризов на дороге, необходимо заранее подготовить машину к зимним условиям

Як зробити водопровідну воду безпечною та смачною 22 октября 2024

Пити воду щодня в достатній кількості — це головна умова хорошого самопочуття та міцного здоров’я. Проте рідина в крані, що надходить в дім від централізованого водопостачання, далека від ідеальної за складом

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше