Петру Порошенку – 59: як змінювався пʼятий президент України та чому його діти ніколи не росли в розкоші

26 сентября 2024

Сьогодні, 26 вересня, п'ятий президент України Петро Порошенко святкує 58-річчя. Традицыйно в цей день політика вітає дружина Марина Порошенко та діти.

На початку вересня зіркова хрещена мати дочок Порошенка Оксана Білозір розкрила цікавий факт про політичного діяча. За словами співачки, принципова позиція у вихованні двійнят Євгенії та Олександри полягала у тому, щоб не розбалувати дівчат.

"Треба сказати, що діти Порошенків ніколи не були розбалувані, не мали якихось розкошів – це принципова позиція батьків. І таке дуже мені завжди імпонувало", – розповіла артистка в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA. За наявною інформацією, попри те, що Порошенко заснував кондитерську корпорацію Roshen, сам підприємець не дозволяв своїм нащадкам зловживати солодким.  

Перед тим, як віддати посаду своєму наступникові Володимиру Зеленському, народний депутат був наймолодшим головою держави в історії нашої країни. Однак це не єдиний цікавий факт про політичного діяча.

Виявляється, у школі Петро Порошенко був хуліганом, через що майбутнього президента навіть позбавили золотої медалі. За словами політика, до нього прискіпливо ставилися класна керівниця. Крім того, школяр часто бував у кабінеті директора навчального закладу.



Після завершення школи Порошенко мріяв пов'язати своє життя з морем, а саме стати моряком. Утім кар'єра дипломата здалася юнакові більш престижною. Не дивно, що політик вагався під час вибору професії, адже експрезидент має вдосталь хобі.



Зокрема, під час навчання в університеті Порошенко отримав звання кандидата в майстри спорту з дзюдо. Використовував свої знання студент не тільки на татамі: майбутній політичний діяч влаштував бійку у військкоматі (нині ТЦК та СП), де він побився відразу з чотирма прапорщиками.






Раніше OBOZ.UA писав про те, як український радіоведучий Слава Дьомін розкрив дивну деталь про команду Олега Винника та умови інтервʼю з артистом-втікачем. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Трамп звинуватив Зеленського у "брудних маленьких випадах" в його бік 26 сентября 2024

Республіканець розкритикував нинішню адміністрацію Білого дому, у тому, що вони виділяють мільярди доларів Зеленському, який "відмовляється" іти на "угоду".

Печать книг на заказ: виды, технологии и особенности 26 сентября 2024

Печать книг – это процесс, позволяющий создать готовое издание с учетом всех индивидуальных требований заказчика. Типография Spectra предлагает услуги выбора формата, обложки, бумаги и технологий печати

Козловський уперше показав личко сина у кліпі на присвячену йому щемливу колискову. Відео 26 сентября 2024

Співак Віталій Козловський зробив символічний подарунок своєму первісткові Оскару, якому виповнилося 7 місяців. Артист присвятив йому пісню, в кліпі на яку вперше показав широкому загалу обличчя малюка.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше