Cолістка гурту KAZKA розповіла, що їй допомагає впоратися з тривожністю

7 декабря 2022

Українська співачка та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зізналася, що війна вплинула на її психологічний стан. Дівчина стала тривожною і, як і більшість українців, переживає не найкращий період життя. Вона продемонструвала просту техніку, яка допомагає їй заспокоїтись.

Крім того, 30-річна виконавиця у відео на YouTube-каналі поліції Івано-Франківської області розповіла, що вона часто прокидається серед ночі. Артистка не вважає, що сльози – це показник слабкості і закликає не накопичувати емоції в собі.

"Я стала дуже тривожною, не довіряю людям. Я по 10 разів перевіряю, чи зачинила двері. Часто прокидаюся серед ночі. Плачу кожен день. Сльози якраз допомагають, цього не треба боятися", – розповіла Олександра.

У відеоролику Заріцька показала, як вона справляється з тривожністю. Для цього потрібно схрестити долоні, зчепившись великими пальцями так, щоб вони нагадували метелика. Прикласти долоні до грудей і по черзі ритмічно постукати по ключицях. Через внутрішні вібрації ви відчуєте звуки, подібні до гучного серцебиття. Продовжувати вправу потрібно доти, доки дихання не вирівняється.

OBOZREVATEL хоче нагадати, що у травні 2022 року Заріцька повернулася до свого розграбованого будинку біля Гостомелю. Окупанти вкрали всю техніку, винесли особисті речі та забрали автозапчастини. Зірку засмутили також загиблі кімнатні рослини, які залишилися без догляду.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі розсекретили таємницю успішних стосунків Роберта Дауні-молодшого 28 марта 2024

Свого часу він здобув репутацію завзятого гультіпаки. Але водночас це не заважало йому отримувати провідні ролі у культових фільмах. Він боровся з алкогольною та наркотичною залежностями. Саме вони заважали йому побудувати нормальні стосунки.

У Києві викрили "волонтерку", яка привласнила майже 1 млн грн пожертв українців на ЗСУ 28 марта 2024

У Києві викрили "волонтерку", яка привласнила майже 1 млн грн пожертв українців на ЗСУ. Фото і подробиці Підозрюваній загрожує до семи років позбавлення волі

Третя дружина Остапчука показала себе з +10 кіло. Фото 27 марта 2024

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука, 23-річна Катерина Полтавська не приховує, що в неї був розлад харчової поведінки. Вона вважає, що подолати його їй, зокрема, поміг чоловік, який запевняв її, що вона вродлива, коли вона важила на 10 кіло більше, ніж тепер.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше