Під Києвом виявили схрон ворожої ДРГ з російською зброєю

9 февраля 2024

У Бучанському районі Київщини правоохоронці виявили схрон із озброєнням російського виробництва. Зброю із тайника, за наявними даними, ворожі ДРГ планували використати для вчинення диверсій на території столичного регіону.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Служби безпеки України у Києві та Київській області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

"Співробітники СБУ виявили в Бучанському районі добре замаскований схрон із озброєнням російського виробництва. Тайник був облаштований під підлогою покинутої будівлі в одному із селищ поблизу столиці", – йдеться в повідомленні.

У Службі безпеки уточнили, що під час огляду схованки правоохоронці було вилучено ⁠5 гранатометів, у тому числі протитанкових, а також ⁠12 бойових гранат Ф-1, РГД-5 та РГО.

"Встановлено, що схрон з бойовими засобами ураження обладнали рашисти ще у період окупації населеного пункту. Однак під час втечі загарбників з Київщини вони залишили тайник для російських диверсійно-розвідувальних груп. За наявними даними, ворожі ДРГ планували використати сховане озброєння для вчинення диверсій на території столичного регіону", – наголосили в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZ.UA, співробітники СБУ встановили особи ще чотирьох воєнних злочинців. Вони під час окупації Київської області забивали цивільних палицями та виводили їх на розстріл.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Jerry Heil у ефектному чорному максі з латами засвітилася на хіднику Каннського кінофестивалю 20 мая 2024

Українська співачка Jerry Heil, яка разом з реперкою alyona alyona представляла Україну на Євробаченні-2024 та виборола третє місце, з'явилася на хіднику Каннського кінофестивалю. Там 19 травня відбудеться благодійний вечір української культури, краси та моди Ukrainian fashion Film Festival.

У Києві на Троєщині спалахнула пожежа, стовп диму було видно з різних районів 20 мая 2024

У Києві на Троєщині спалахнула пожежа, стовп диму видно з різних районів: фото та відео Чоловік отримав опіки рук

У Китаї запустили першу станцію зберігання електроенергії на натрій-іонних елементах 20 мая 2024

У Китаї запустили першу станцію зберігання електроенергії на натрій-іонних елементах

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше