Пластика в СРСР: які операції робили Людмила Гурченко, Клара Лучко та інші відомі акторки

5 марта 2024

Гадаєте, підтяжка обличчя, блефаропластика, ринопластика й подібні б'юті-процедури в нульові почали набирати оберти? А от і ні. Їх практикували ще у 60-ті. Щоправда, до пластичних хірургів було нелегко потрапити. По-перше, через малу кількість спеціалістів. По-друге, сміливців було не так і багато через негативне ставлення суспільства до будь-яких трансформацій зовнішності.

Отож, пропонуймо дізнатися в матеріалі OBOZ.UA, які зіркові акторки СРСР зважилися лягти під ніж. Їхні процедури були настільки делікатними, що ви могли й не помітити змін (а вони є!).

1. Любов Орлова

Народну артистку СРСР та кінозірку 1930-1950-х років Любов Орлову за життя називали радянською Марлен Дітріх. Чому? Бо обидві мали яскравий блонд, високі брови й навіть подібний стиль одягу. Ще Любов славилася своєю "вічною молодістю", що зумовлена аж ніяк не генетикою. Зірка з появою перших вікових змін (на піку своєї популярності!) звернулася до пластичного хірурга, аби той підтягнув шкіру обличчя та зробив блефаропластику.

Якщо певний час Орловій вдавалося успішно "омолоджуватися", то згодом надмірне захоплення пластичними операціями лише "зістарило" її – зробило шкіру менш еластичною, аніж це було б без хірургічного втручання.

2. Людмила Гурченко

Радянська акторка та співачка українського походження, народна артистка СРСР Людмила Гурченко – одна з найвидатніших вітчизняних кіноактрис XX століття, яка мала яскраве і багатогранне музично-драматичне амплуа. Вона теж, як і Любов Орлова, була прихильницею б'юті-перевтілень.

У 70-ті роки кінозірка делікатно скоригувала форму носа, а згодом неодноразово робила ліфтинг обличчя, блефаропластику, ін'єкції філерами та ботоксом. Загалом вона перенесла близько 20 операцій краси, що зробило її миловидне від природи обличчя практично невпізнаваним.

3. Марина Ладиніна

Народна артистка СРСР, радянська акторка Марина Ладиніна з'являлася ледь не в усіх стрічках про колгосп. І це не дивно! Адже вона швидко завоювала прихильність глядачів. А ще – чудово вписувалася в амплуа жвавої, життєрадісної й подекуди кокетливої героїні. Аби з проявом перших вікових змін "пролонгувати молодість", знаменитість зважилася на підтяжку повік. На щастя, на цьому вона й зупинилася.

4. Алла Тарасова

Українська і радянська акторка, народна артистка СРСР Алла Тарасова теж, як і її колеги, намагалася "зітерти" з обличчя вікові зміни. Для цього спершу обрала одну з найпоширеніших процедур – блефаропластику нижніх повік. Це допомогло частково прибрати косметичний дефект – мішки під очима. Пізніше знову лягла під ніж, аби зробити підтяжку обличчя й шиї.

5. Клара Лучко

Радянська акторка театру і кіно українського походження, а також народна артистка СРСР Клара Лучко не нехтувала досягненнями пластичної хірургії. У знаменитості від природи була схильність до птозу верхніх повік (патологічний стан, при якому верхня повіка знижується на 2 мм і більше стосовно верхнього краю райдужної оболонки), тож вона виправила це за допомогою блефаропластики. Далі ще декілька разів "омолоджувала" свою зовнішність: робила ліфтинг обличчя й шиї.

Раніше OBOZ.UA писав про п'ять зірок, які робили пластичні операції, а ви й не помітили.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах 8 октября 2024

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше