Племінниця Чарльза III Беатріс вагітна вдруге: що відомо про її єдину рідну дочку та який вигляд має названий син принцеси

2 октября 2024

Племінниця короля Британії Чарльза III – принцеса Беатріс – вдруге вагітна. Вона із чоловіком Едоардо Мапеллі-Моцці чекає на другу спільну дитину, а їхні двоє дітей – 8-річний син (від перших стосунків чоловіка) Вольфі й 3-річна донька Сієна – на братика або сестричку.

Букінгемський палац напередодні поділився новиною у соцмережах, але стать дитини не розголошував. У заяві вказали, коли народиться новий член королівської сім'ї, та цим розкрили приблизний термін вагітності принцеси.

"Її Королівська Високість принцеса Беатріс та пан Едоардо Мапеллі-Моцці дуже раді повідомити, що на початку весни вони очікують на другу спільну дитину – братика або сестричку для Вольфі та Сієни", – повідомив Букінгемський палац.

Якщо принцеса має народити на початку весни, то зараз її термін вагітності складає приблизно 3-4 місяці.

До оголошення палац прикріпив дві родинні світлини. На першій із них принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі-Моцці ніжно обіймаються на камеру. А ось на іншій зазнімкували батька із двома своїми дітьми під час прогулянки лісом.

Ще після народження доньки Сієни чоловік у соцмережі Instagram опублікував романтичне зізнання, у якому можна було простежити його неймовірну любов до дружини й дітей.

"Сієнна Елізабет Мапеллі-Моцці. Наше спільне життя тільки почалося, і я не можу дочекатися, щоб побачити все те дивовижне, що чекає на нас. Відчуваю стільки любові та вдячності до моєї дивовижної дружини, донечки Сієни та Вольфі. Це дні, які я ніколи не хочу забувати. Цього тижня друг сказав мені наймиліші слова, що з кожною дитиною ви вирощуєте абсолютно нове серце", – писав Едоардо Мапеллі-Моцці.

Відомо, що обране для доньки ім'я було невипадковим. Раніше друг сім'ї пояснював його значення виданню Hello!.

"Вони шукали італійське ім'я, яке б починалося з літери S, на честь герцогині [Сари Фергюсон], а також відображало рудий колір волосся як герцогині, так і Беатріс, який має новонароджена дитина", – йшлося в заяві.

Публічна церемонія одруження Беатріс Йоркської з Едоардо Мапеллі-Моцці відбулася 17 липня 2020 року в каплиці Всіх Святих у Віндзорі. Вперше про те, що герцоги чекають дитину стало відомо 19 травня 2021 року.

На той час пара вже виховувала сина Вольфі від перший стосунків Мапеллі-Моцці з архітекторкою Дарою Хуанг.

Раніше OBOZ.UA писав, що принцесу Беатріс назвали найкраще одягненою людиною Великої Британії. Раніше стиль онуки Єлизавети II дуже критикували.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Про Україну не говорили: у США пройшли дебати кандидатів у віцепрезиденти 2 октября 2024

Під час теледебатів Волз із Венсом обговорювали, зокрема, ситуацію на Близькому сході та економіку США.

Племінниця Чарльза III Беатріс вагітна вдруге: що відомо про її єдину рідну дочку та який вигляд має названий син принцеси 2 октября 2024

Племінниця Чарльза III Беатріс вагітна вдруге: що відомо про її єдину рідну дочку та який вигляд має названий син принцеси Букінгемський палац розкрив приблизний термін вагітності

Віталій Козловський розкрив, де служить з весни цього року та які завдання перед ним поставило командування 2 октября 2024

Віталій Козловський розкрив, де служить з весни цього року та які завдання перед ним поставило командування Співак закликав допомагати військовим

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше