Соня Морозюк розказала про стосунки після розриву з Гринкевичем, заробіток з мерчу та що її збуджує в чоловіках

23 апреля 2024

Художниця Соня Морозюк, яка через корупційний скандал зі своїм ексом Романом Гринкевичем стала "обличчям корупції в державі", розказала про справи з її майном.

В опитуванні Люкс ФМ мисткиня також розповіла, чи спілкується з колишнім, скільки заробляє на мерчі та що її збуджує в чоловіках.

Як відомо, арешт майна Соні, накладений ДБР, вона збирається оскаржувати.

"На все моє майно накладено арешт. Я не є фігурантом справи, я не є навіть свідком. Все буде добре, в мене є всі відповідні документи, які надано у відповідні органи", - відповіла вона.

скрін з відео

Розказала Морозюк і про стосунки з ексом.

"Ми не спілкувалися після того, як закінчили наші стосунки. Це було до підозри. Так сталося. До того, як ми завершили стосунки, звісно, він казав, що все буде добре", - запевнила Соня.

На фото Морозюк та її екснаречений

За словами мисткині, нині вона продає всі коштовні подарунки (кольє та обручку) від екскоханого:

"Прикрас наразі в мене немає, вони в тих людей, які займаються продажем".

Розповіла Морозюк і про особисте. Після розриву стосунків Соня не страждає від нестачі уваги.

"Про свій лічняк рот на замку. Я не в стосунках. Так, до мене залицяються, і це взагалі прикол. Здається, що мені написало парубків так 150 з метою познайомитися. Всі побачили, що в мене є майно, є все, яка я дівчина, що я сквіртологиня", - (не) жартома відповіла Морозюк.

Мисткиня розказала, скільки нині зіробляє на своєму мерчі.

"До ситуації було десь приблизно 100 тисяч гривень на місяць. Щодо картин, продажі були. Не буду брехати, що, звісно, менше, ніж минулого року. Думаю, що влітку все буде супер", - поділилася Соня Морозюк.

За словами Морозюк, за останній місяць вона продала 10 картин (для закладу).

Як зізналася Соня, вона вміє жити, не спираючись на кількість грошей в гаманці.

"Я знаю, що таке жити на $100 на місяць, знаю, як жити на іншу суму. Можу витрачати на себе гроші, можу не витрачати. Я не прив'язана до цифр", - запевнила мисткиня.

Поспілкувалися і про інтимне. За словами Морозюк, з коханою людиною секс необхідний для неї кожного дня, а от за її відсутності Соня направляє свою енергію у творчість. Морозюк також відповіла, що її приваблює в чоловіках:

"Харизма, почуття гумору. Адже почуття гумору - показник гарного інтелекту. Мене збуджує, коли під час кохання можна поржати", - відповіла Соня.

Нагадаємо, Морозюк і Гринкевич перебували у стосунках п'ять місяців, із них два - в статусі наречених. Пропозицію Роман зробив дівчині у Венеції.

А тиждень тому мисткиню побачили в компанії незнайомця, з яким їй вже приписують роман.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стівен Кінг назвав екранізацію, яка виявилася кращою, ніж його власна книга 3 мая 2024

Стівен Кінг назвав екранізацію, яка виявилася кращою, ніж його власна книга Це кіно стало класикою серед фільмів жахів

Автор хіта "Гарно так" CHEEV, який народився та виріс у Білорусі, розкрив несподіваний лайфхак переходу на українську мову 3 мая 2024

Автор хіта "Гарно так" CHEEV, який народився та виріс у Білорусі, розкрив несподіваний лайфхак переходу на українську мову Українською він почав писати треки ще у 2019 році

Вікторія Бекхем привітала чоловіка з 49-річчям та показалася в його обіймах. Фото 3 мая 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем, якій нещодавно виповнилося 50, 2-го травня привітала свого чоловіка, футболіста Девіда Бекхема з 49-річчям.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше