Побив пенсіонера до смерті, вимагаючи звільнити квартиру: у Києві суд виніс вирок рецидивісту

11 сентября 2024

У Києві суд виніс вирок чоловіку, який до смерті побив пенсіонера. Зловмисником виявився мешканець Одеси, який вже мав проблеми із законом.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Наступні вісім років він проведе за гратами.

"У липні 2022 року до Шевченківського управління поліції звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те що він виявив у квартирі на вулиці Довнар-Запольського свого знайомого із слідами насильницької смерті. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 35-річний одесит, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень", – розповіли в пресслужбі.

За словами поліцейських, було встановлено, що підозрюваний прийшов до помешкання у якому колись проживав, однак був виселений власником за конфлікти з сусідами. Фігурант обурився, що в його кімнаті проживає вже інший чоловік – батько власника квартири, тож наказав йому забирати свої речі і залишити квартиру. Проте, не отримавши бажане, зловмисник накинувся на 61-річного пенсіонера та почав наносити йому численні удари руками та ногами. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Суд визнав одесита винним в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. На час досудового розслідування підозрюваний перебував під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у вбивстві знайомого. Зловмисник у Голосіївському районі під час сварки спричинив товаришу смертельне поранення ножем.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Vivo представила смартфон V40e із загнутим OLED-екраном, Dimensity 7300 та 50-Мп камерою 27 сентября 2024

Vivo представила смартфон V40e із загнутим OLED-екраном, Dimensity 7300 та 50-Мп камерою

Викрали та катували іноземця, вимагаючи $100 тисяч: правоохоронці Києва затримали зловмисників 27 сентября 2024

Викрали та катували іноземця, вимагаючи $100 тисяч: правоохоронці Києва затримали зловмисників. Усі подробиці і фото Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі

Meizu представила очки дополненной реальности StarV Air 2, которые выглядят как обычные очки 27 сентября 2024

Компания DreamSmart провела презентацию ряда умных устройств под брендом Meizu, среди которых оказались очки дополненной реальности Meizu StarV Air 2, а также StarV View. Первая новинка выглядит как обычные очки, тогда как вторая тоже приближена к обычным очкам, но более массивным.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше