Побив пенсіонерку молотком та забрав у неї $2 тис.: у Києві затримали працівника СТО

25 июня 2024

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, побив пенсіонерку молотком та відібрав 2000 доларів США. Зловмисник був знайомий із літньою жінкою та періодично навідував її, допомагаючи з незначним ремонтом у квартирі.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, до них звернулися медики, які повідомили про пацієнтку зі значними травмами, отриманими в наслідок розбійного нападу.

"Правоохоронці з’ясували, що 63-річна киянка впустила давнього знайомого до оселі, так як чоловік часто навідував її та допомагав з незначним ремонтом у квартирі. Проте, під час останнього візиту зловмисник зненацька схопив молоток та вдарив ним жінку декілька разів, змусивши останню сказати де вона зберігає гроші. З квартири потерпілої нападник пішов, прихопивши 2000 доларів США", – розповіли в пресслужбі.

Пенсіонерку із численними забоями тіла та переломом руки лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу. Поліцейські оперативно розшукали та затримали 41-річного нападника – зловмисник працює на місцевому СТО. На викрадені кошти він придбав автівку, а решту грошей поклав на свій банківський рахунок.


За фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру .Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці оперативно затримали раніше судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до пограбування. Зловмисник напав на дівчину, вирвав у неї сумку з телефоном та грошима, а потім втік.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Франція та Канада посилять захист України від кібератак з боку РФ 28 сентября 2024

У декларації йдеться, що Збройні Сили обох країни "продовжуватимуть поглиблювати стратегічну співпрацю у сфері кіберзахисту на підтримку України через Талліннський механізм".

Соловій повідомила рішення суду щодо її скандального висловлювання в Чорноморську 28 сентября 2024

Скандальна історія навколо співачки Христини Соловій та її липневого виступу в Чорноморську, де вона нецензурно висловилася щодо старої назви міста, Іллічівськ, схоже, офіційно завершилася.

Джіджі Хадід у золотій "кольчузі" підкорила Паризький тиждень моди. Фото 28 сентября 2024

Одна з найпопулярніших манекенниць світу Джіджі Хадід прекрасно розуміє, які частини тіла є її козирем. Зокрема, розкішні ноги, які білявка часто полюбляє підкреслювати довжиною міні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше