Пожежа на заводі в Берліні була російським саботажем - ЗМІ

21 июня 2024

Найбільша за останні кілька років пожежа, що трапилась на початку травня цього року в столиці Німеччини Берліні, ймовірно, була російським саботажем. Про це в п'ятницю, 21 червня, з посиланням на своє джерело заявляє на своєму Telegram-каналі російськомовна редакція німецького таблоїда BILD.

ЗМІ нагадало, що минулого місяця зайнявся металургійний завод Diehl Metall Applications. Над частиною міста піднялася хмара отруйного диму.

Таблоїд зазначає, що одна із іноземних розвідок поінформувала спецслужби ФРН, що пожежа була результатом російського саботажу. Зарубіжні розвідники мають конкретні докази причетності Росії. 

Берлін нині вивчає надану іноземною розвідку інформацію. Водночас незрозуміло, чому було обрано саме металургійний, а не військовий завод. ЗМІ припускає, що метою саботажу була саме столиця Німеччини.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чому десерт називається десертом? 27 июня 2024

Складно уявити щоденне меню без солодощів, адже солодкі страви є чимось значно більшим, ніж просто ласощі. Культура споживання солодких страв, які зазвичай подаються після основних, виникла ще в середньовіччі

Кароль у горах показалася без мейкапу в ліжку просто неба. Фото 27 июня 2024

Тіна Кароль показала обличчя без мейку

Наталка Карпа замилувала обіймашками 4-річної доньки з 5-річним сином Тарабарової 27 июня 2024

Співачка Наталка Карпа поділилася яскравими світлинами з дружньо-сімейного відпочинку в Карпатах. На них вона сама, її 4-річна донька Злата, співачка Світлана Тарабарова та її діти: 5-річний Іван, 3-річна Марія та 1-річна Поліна.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше