Пожежа на заводі в Берліні була російським саботажем - ЗМІ

21 июня 2024

Найбільша за останні кілька років пожежа, що трапилась на початку травня цього року в столиці Німеччини Берліні, ймовірно, була російським саботажем. Про це в п'ятницю, 21 червня, з посиланням на своє джерело заявляє на своєму Telegram-каналі російськомовна редакція німецького таблоїда BILD.

ЗМІ нагадало, що минулого місяця зайнявся металургійний завод Diehl Metall Applications. Над частиною міста піднялася хмара отруйного диму.

Таблоїд зазначає, що одна із іноземних розвідок поінформувала спецслужби ФРН, що пожежа була результатом російського саботажу. Зарубіжні розвідники мають конкретні докази причетності Росії. 

Берлін нині вивчає надану іноземною розвідку інформацію. Водночас незрозуміло, чому було обрано саме металургійний, а не військовий завод. ЗМІ припускає, що метою саботажу була саме столиця Німеччини.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше