Погрожував підірвати гранату через ревнощі до співмешканки: на Київщині затримали рецидивіста

29 сентября 2024

У місті Славутич Київської області затримали раніше судимого чоловіка, який погрожував знайомому гранатою через ревнощі до своєї співмешканки. Крім того, у нього вдома знайшли та вилучили фугасний запалювальний снаряд.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них звернувся мешканець міста Славутич та повідомив, що став свідком, як у квартирі будинку чоловік погрожував знайомому гранатою.

"Поліцейські з'ясували, що напередодні між зловмисником та його знайомим через ревнощі до співмешканки виникла суперечка. Під час сварки фігурант дістав гранату та почав погрожувати присутнім її застосувати. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності", – розповіли в пресслужбі.


Під час обшуку за місцем проживання зловмисника було знайдено осколковий фугасний запалювальний снаряд. Також поліцейські вилучили корпус гранати Ф-1 із запалом, які останній встиг закопати в лісосмузі на околиці міста.

За фактами зберігання боєприпасів та погрози вбивством відкрито кримінальні провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть чоловіка, який намагався вбити рідного брата через конфлікт щодо права власності на квартиру. Зловмисник кинув у вікно житла родича гранату.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ЗМІ: У Пакистані розбився вертоліт з пілотами з РФ 29 сентября 2024

Пілоти спробували посадити гелікоптер, але хвостовий ґвинт ударився об землю, від чого вертоліт перекинувся.

Чарльз ІІІ, Редкліфф, Роулінг та інші вшанували пам'ять Меггі Сміт 29 сентября 2024

У п'ятницю, 27 вересня, стало відомо про смерть легендарної британської акторки, зірки серіалу "Абатство Даунтон" та фільмів "Гаррі Поттер" Меггі Сміт. Виконавиця ролі професорки Міневри Макґонеґел померла у віці 89 років.

Родина Бекхемів підтримала Вікторію на її модному показі. Фото 29 сентября 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем представила свою нову колекцію весна-літо 2025 на Паризькому тижні моди. Підтримати її на показ прийшла вся родина та багато знаменитостей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше