Погрожуючи ножем, пограбував ресторан у Києві: підозрюють колишнього співробітника закладу

1 октября 2024

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до розбійного нападу на ресторан у Шевченківському районі. Підозрюваним виявився колишній співробітник закладу, який мав конфлікт з керівництвом.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення про розбійний напад у одному з ресторанів в Шевченківському районі Києва.

"У рамках розпочатого кримінального провадження ми встановили, що зловмисник раніше був співробітником даного закладу, проте не продовжив роботу далі через конфлікт з керівництвом. Фігурант прийшов до адміністраторки ресторану та почав їй погрожувати ножем, після чого забрав два мобільні телефони та втік з місця події, проте невдовзі ми його затримали. Речові докази – ніж та викрадені гаджети, ми вилучили", – розповіли в пресслужбі.


У поліції додали, що 41-річного нападника затримали неподалік від місця події. За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження, а зловмиснику повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві суд визнав винним чоловіка в розбійному нападі на салон краси у Святошинському районі. Він, погрожуючи ножем, змусив працівницю закладу віддати всі гроші.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Погрожуючи ножем, пограбував ресторан у Києві: підозрюють колишнього співробітника закладу 1 октября 2024

Погрожуючи ножем, пограбував ресторан у Києві: підозрюють колишнього співробітника закладу. Фото Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

На Хрещатику сталась жахлива ДТП 1 октября 2024

На Хрещатику сталась жахлива ДТП: перші подробиці, фото та відео Навколо понівечених автомобілів зібрався натовп

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше