Осадча показала рідкісне фото із 21-річним сином

22 апреля 2024

Українська телеведуча та журналістка Катерина Осадча вперше за довгий час показала спільне фото зі своїм 21-річним сином Іллею від першого шлюбу. Хлопець навчається в США на IT-фахівця, тому, ймовірно, додому майже не приїжджає.

На світлині із кількома спільними фото з фотобудки, що телезірка опублікувала в InstaStories, можна простежити їх неймовірну схожість: ідентичні риси обличчя, очі, губи. Ця публікація стала підґрунтям до розповіді про генерації її родини.

"Мій старший. Покоління Z", – підписала журналістка.

Катерина Осадча розповіла про відмінність поколінь та поділилася фотографіями інших членів родини, які часто з'являються у її соцмережах. Таким чином, 7-річного Івана та 2-річного Данила вона віднесла до останньої генерації – "Альфа", яку називають "повноправним рухом XXI століття".

Себе зірка назвала "міленіалом", покоління Y, що народилися приблизно за десять років до та після розпаду СРСР, а 53-річного чоловіка, старшого на 13 років, телеведучого Юрія Горбунова – поколінням X, молодість яких припала на радянські часи. Ба більше, вона шокована, що у родині зібралося аж чотири різних генерації.

"І тут я зрозуміла, що у нашій родині одразу 4 покоління. Юра – X, Я – Y, Ілля – Z, Іван і Данило – Alpha", – написала вона.

Нагадаймо, старшого сина Іллю Катерина Осадча народила від бізнесмена Олега Поліщука у 19 років. Своє майбутнє він пов'язав із програмуванням. У 2021 році хлопець закінчив престижну школу Kyiv International School і вступив у Мерілендський університет.

Однак, окрім технічної роботи, Ілля захоплюється музикою, а свій перший публічний виступ із гітарою в руках присвятив батькам.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що відомий американський комік гостро розкритикував різні покоління. Він відправив покоління Z "помирати в Україну" через свою жорстокість, міленіалів назвав зацикленими на собі, а бебі-бумерів – егоїстами.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Автор хіта "Гарно так" CHEEV, який народився та виріс у Білорусі, розкрив несподіваний лайфхак переходу на українську мову 3 мая 2024

Автор хіта "Гарно так" CHEEV, який народився та виріс у Білорусі, розкрив несподіваний лайфхак переходу на українську мову Українською він почав писати треки ще у 2019 році

Тіна Кароль покрасувалася в сміливій білій сукні 3 мая 2024

Співачка Тіна Кароль покрасувалася в сміливій білій сукні, проілюструвавши фотографіями черговий допис-роздум у своєму Instagram.

У Росії запропонували створювати трудові табори для "дармоїдів" 3 мая 2024

Влада Росії не відкидає ідею примусу громадян до праці для забезпечення співробітниками найважливіших галузей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше