Поліція у Німеччині проводить обшук у російського олігарха Усманова

22 сентября 2022

Усманова вважають одним з найбагатших росіян і другом Путіна. За інформацією видання Spiegel, слідчі обшукують вілли мільярдера Алішера Усманова на озері Тегернзе. Йдеться про ухилення від сплати податків і відмивання грошей.
 
Упродовж кількох місяців слідчі збирали інформацію про одного з найбагатших людей Росії, тепер вони взяли штурмом його будинок у Баварії. Співробітники Федерального управління кримінальної поліції та Департаменту податкових розслідувань зараз обшукують кілька об'єктів нерухомості, що належать російському мільярдеру і сподвижника Путіна.

Спецпризначенці федеральної поліції вранці отримала доступ до трьох житлових будинків у Роттах Егерні, а також мають намір зайти у місцевий кемпінг. Журналісти на місці спостерігали, як поліцейські з гучними вигуками й автоматами оточили будівлю. Протягом кількох хвилин вони намагалися зламати добре замкнені двері. Прес-секретар прокуратури Мюнхена повідомила, що в акції взяли участь 250 екстрених служб, усього обшукали 24 об'єкти.
 

Метою рейду є пошук доказів у раніше закритих справах проти Усманова за підозрою у порушенні закону про зовнішню торгівлю, відмивання грошей та ухилення від сплати податків. Неофіційно видання дізналося, що за період з 2014 по 2022 рік Усманов у Німеччині міг ухилитися від сплати податків з доходів і подарунків на 555 млн євро.
 
Після початку агресивної війни Росії проти України Усманова внесли до санкційного списку Європейського Союзу, наразі Усманов перебуває за кордоном. На початку березня влада Німеччини арештувала у Гамбурзі 156-метрову яхту мільярдера.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вийде фільм про Путіна, створений ШІ 25 апреля 2024

Вийде фільм про Путіна, створений ШІ

Пивоваров під час свого концерту зламав ніс фанатці - неочікувана реакція потерпілої 25 апреля 2024

Під час концерту співака Артема Пивоварова в Києві стався неприємний інцидент, спричинений ним же.

Хіменес-Браво поділився покроковим рецептом крафіна до Великодня. Відео 25 апреля 2024

Ресторатор та відомий телекухар Ектор Хіменес-Браво до Великодня поділився рецептом паски крафіна.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше