Польська поліція завадила перемовам українських водіїв з мітингарями - ЗМІ

1 марта 2024

Польська поліція та спецпризначенці на кордоні оточили українських водіїв, які прямували на переговори з протестувальниками. Українців розбили на кілька груп і блокували їх щонайменше дві години. Про це в п'ятницю, 1 березня, заявила Європейська правда з посиланням на інформацію свого кореспондента на прикордонному пункті Корчова.

Польські поліцейські звинувачують українських водіїв, що останні самі нібито намагалися заблокувати дорогу. Українці відкидають ці звинувачення.

У посольстві України в Польщі заявили, що вони знають про цю ситуацію та тримають постійний діалог с польською поліцією.

ЗМІ зазначає, що ситуація на українсько-польському кордоні загострилась після приєднання до протестів польських далекобійників з 1 березня.

За словами перевізників, в п'ятницю зранку поліція повідомила про зменшення кількості машин, які щогодини можуть проходити кордон.

Видання зазначає, що 29 лютого через кордон проходило до 26 вантажівок, до 1 березня протестувальники встановили ліміт в одну машину на годину.

Поліцейські блокували українців щонайменше дві години 

Нагадаємо, польські фермери в п'ятницю, 1 березня, почали акція протесту на кордоні з Литвою. У пункті пропуску Кальварія - Будзіск протестувальники перевіряють вантажівки на наявність українського зерна. 

Як відомо, Литва заперечує інформацію про те, що через країну здійснюється експортний транзит українського зерна до Польщі. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Трамп запланував зустріч з прем'єр-міністром Індії Моді 18 сентября 2024

Моді планує відвідати Сполучені Штати на цих вихідних разом із лідерами Австралії та Японії для участі у саміті так званої четвірки, який проводить президент Джо Байден у своєму рідному місті Вілмінгтон, штат Делавер.

У Швеції мігрантам платитимуть $34 000 за виїзд з країни 18 сентября 2024

Ті, хто залишає країну, зможуть отримати виплату розміром у 350 тисяч шведських крон, починаючи з 2026 року.

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину 18 сентября 2024

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину. Фото Офіційної інформації наразі не надходило

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше