Польська поліція завадила перемовам українських водіїв з мітингарями - ЗМІ

1 марта 2024

Польська поліція та спецпризначенці на кордоні оточили українських водіїв, які прямували на переговори з протестувальниками. Українців розбили на кілька груп і блокували їх щонайменше дві години. Про це в п'ятницю, 1 березня, заявила Європейська правда з посиланням на інформацію свого кореспондента на прикордонному пункті Корчова.

Польські поліцейські звинувачують українських водіїв, що останні самі нібито намагалися заблокувати дорогу. Українці відкидають ці звинувачення.

У посольстві України в Польщі заявили, що вони знають про цю ситуацію та тримають постійний діалог с польською поліцією.

ЗМІ зазначає, що ситуація на українсько-польському кордоні загострилась після приєднання до протестів польських далекобійників з 1 березня.

За словами перевізників, в п'ятницю зранку поліція повідомила про зменшення кількості машин, які щогодини можуть проходити кордон.

Видання зазначає, що 29 лютого через кордон проходило до 26 вантажівок, до 1 березня протестувальники встановили ліміт в одну машину на годину.

Поліцейські блокували українців щонайменше дві години 

Нагадаємо, польські фермери в п'ятницю, 1 березня, почали акція протесту на кордоні з Литвою. У пункті пропуску Кальварія - Будзіск протестувальники перевіряють вантажівки на наявність українського зерна. 

Як відомо, Литва заперечує інформацію про те, що через країну здійснюється експортний транзит українського зерна до Польщі. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Сербії перекинувся автобус з мігрантами, постраждали 30 людей 26 июля 2024

Аварія сталася на дорозі між східним містом Пірот, поблизу кордону з Болгарією, і містом Ніш на півдні Сербії.

У Румунії спростували інформацію, що збивали російські дрони 26 июля 2024

Атаки Росії були націлені на українську портову інфраструктуру на Дунаї, зазначили в Міноборони Румунії.

Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік: частину задонатив на Україну 26 июля 2024

Частину задонатив на Україну. Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік Робочі питання він вирішує зазвичай через WatsApp

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Siltra 0.9
Siltra

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше