Полякова пояснила, чому не приїхала на фестиваль Лайми Вайкуле

12 августа 2024

Співачка Оля Полякова, яка нібито відмовилася від участі у фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, Латвія, пояснила, чому насправді не поїхала туди. Як виявилося, причиною стала зйомка шоу в Україні, а не бажання артистки не толерувати "хороших росіян", як це, своєю чергою, зробив Андрій Данилко (Вєрка Сердючка).

Фестиваль Laima RendezVous мав проходити з 26 по 28 липня, а зйомки Полякової для шоу на "Новому каналі" припали саме на 26 липня. Як вона розповіла в коментарі для "Ранку у великому місті", вона не відмовлялася від участі, але плани склалися інакше.

"Я не відмовилася там виступати. У мене 26-го на "Новому каналі" знімали шоу, де я є членом журі. Тому я обрала у своїй країні свій проєкт. Я б із задоволенням поїхала співати до Лайми Вайкуле, тому що вона підтримує Україну. Вона на нашому боці, як і вся Латвія", – зізналася Полякова.

Співачка на фестивалі готова була приєднатися до Макса Барських і Алєксєєва і заговорити англійською. Принаймні, вона переконувала у цьому журналістку ранкового шоу: "I can speak English without any problem" ("Я можу безпроблемно говорити англійською").

Андрій Данилко, якому плани не завадили відвідати фестиваль Лайми Вайкуле у Юрмалі, вирішив, що на англійську мову переходити не збирається, а згодом взагалі виправдовував свої концерти з російськомовним репертуаром і просив людей не приходити, якщо їй тригерить мова країни-агресора.

"Я не можу коментувати вчинки й рішення інших людей. Я дуже люблю Андрія. Я точно знаю, що він – українець щирий. Він не виїжджав нікуди. Він був з нашою країною. Він жив на Хрещатику, приймав у себе в хаті людей, яким не було куди подітися. А я свої [пісні] переклала, ще й нові написала", – прокоментувала Полякова відмову Данилка українізовувати свої пісні.

Однак Сердючка потрапила у скандал ще до свого зізналася та заяв – достатньо було виступу на сцені музичного фестивалю, де були "хороші росіяни" (Максим Галкін, Алла Пугачова, Лайма Вайкуле, Андрій Макаревич та інші). Він бив поклони російській естрадній співачці Аллі Пугачовій і дякував їй за нібито підтримку України.

Раніше OBOZ.UA писав, що спільне фото Андрія Данилка і Алли Пугачової розділило українців в мережі на два табори: розгорнулася ціла дискусія на тему, наскільки доречно фотографуватися з російськими зірками під час повномасштабної війни.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Могилевська дала рецепт яблучної шарлотки без цукру, борошна та яєць 21 сентября 2024

Співачка Наталія Могилевська, яка у серпні чесно визнала, що її челендж зі схуднення провалився, знову завзято рухається до своєї мети і працює над вдосконаленням свого раціону.

Брежнєва презентувала кліп на танцювальну пісню "Зупини" 21 сентября 2024

Співачка Віра Брежнєва, яка віднедавна вирішила називатися просто VIRA, презентувала кліп на танцювальну пісню "Зупини".

Китайські авто, яким можна довіряти: найкращі моделі з Китаю 21 сентября 2024

Китайські авто, яким можна довіряти: найкращі моделі з Китаю

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше