Полякова стала брюнеткою для грузинських "Танців з зірками" і вразила мережу своєю хореографією

30 ноября 2022

Відома українська співачка Оля Полякова у новому ефірі грузинських "Танців з зірками" разом зі своїм партнером, українським хореографом Максом Єжовим виконала народний грузинський танець під назвою "Картулі". Для цього головна блондинка вітчизняної естради змінила імідж і перетворилася на брюнетку.

Відео виступу артистка розмістила на особистій сторінці в Instagram. Номер пари високо оцінило як професійне журі, так і грузинські глядачі.

Судді всипали пару компліментами та нагородили відповідними оцінками. Співачка та її партнер отримали 24 бали. Це найвищий їхній результат за всі випуски.

Полякова розповіла, що дуже старанно і довго працювала саме над цим номером, оскільки виконанням "Картулі" хотіла віддячити народу Грузії за підтримку України у війні проти Росії.

З підготовкою до виступу парі допомагав відомий у всьому світі національний балет Грузії Сухішвілі. Внучка засновника легендарного ансамблю Ніно Сухішвілі також похвалила Полякову та Єжова за їхні старання.

У коментарях на сторінці зірки глядачі з Грузії та України залишають захоплені відгуки від танцю пари.

"Олю, прийміть мою повагу, як від грузинки. Ви розумниця! Я здається в цьому шоу не голосувала років 6-7. Сьогодні буду", "Просто неймовірно! Браво! Прямо за душу... хто має кавказьке коріння, мене зрозуміє! ", "Зачарували! Дякую, що демонструєте світові талант і нашу силу духу", "Олечко, Максе! Це було супер! За тиждень так навчитися танцювати такий складний танець не кожен грузин зможе. Дякую за таке поважне ставлення до грузинського танцю. Пишаюся вами сьогодні", – залишають коментатори.

Як повідомляв OBOZREVATEL, під час третього ефіру "Танців з зірками" в Грузії, присвяченого темі кіно, Полякова перетворилася на Роксолану. За чуттєвий танець співачка з партнером здобули одну з найвищих оцінок.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Збитки на 7,7 млн грн при закупівлі тестів на гепатит: викрито посадовця Мін'юсту й підприємця 27 апреля 2024

Збитки на 7,7 млн грн при закупівлі тестів на гепатит: викрито посадовця Мін'юсту й підприємця. Фото Зловмисників повідомили про підозру

Співачка Луна рідкісним фото привітала чоловіка з днем народження 27 апреля 2024

Співачка Луна, справжнє ім'я якої Крістіна Бардаш, привітала з днем народження свого чоловіка, Олександра Волощука.

Зірка фільмів Оксани Байрак Анастасія Зюркалова розказала про роботу офіціанткою в Канаді, чи спілкується з "кіномамою"-зрадницею і чому поки не вернеться до України 27 апреля 2024

Акторка Анастасія Зюркалова, яка у 10-річному віці дебютувала в фільмі Оксани Байрак "Сніжне кохання, або Сон у зимову ніч", після того зігравши ще в кількох картинах режисерки, після початку повномасштабної війни виїхала до Канади.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.5
Эпицентр

Отзывов: 1

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше