Помер актор "Полійцейського з Беверлі-Гіллз" Джон Ештон: він боровся зі страшною хворобою

1 октября 2024

Американський актор Джон Ештон, який зіграв роль детектива Таггерта у фільмі "Поліцейський із Беверлі-Гіллз", помер 26 вересня у віці 76 років. Він певний час боровся зі страшною хворобою – раком.

Смерть актора підтвердили виданню TMZ. На той момент зірка відомого на увесь світ фільму перебував у себе вдома у місті Форт-Коллінз, розташованому в штаті Колорадо, США.

Джон Ештон до самої смерті не полишав акторську справу. Він знімався у трьох з чотирьох частин "Поліцейського з Беверлі-Гіллз" й, ба більше, фанати кінофраншизи змогли його побачити у в останній частині кіно, яка вийшла на екрани у 2024 році, – "Аксель Ф".

Загалом у Голлівуді Ештон пропрацював близько 50 років. За цей час він взяв участь у понад 200 кінопроєктах. Та, як бачимо, найбільшу славу йому приніс саме "Поліцейський з Беверлі-Гіллз".

У франшизі знаменитість зіграв детектива Джона Таггерта. Він був партнером свого колеги Біллі Роузвуда, і разом вони допомагали Акселю Фоулі у його розслідуваннях.

Представник актора Алан Сомерс висловився через смерть Ештон: "Джон залишає після себе спадщину любові, відданості та служіння. Його пам'ять назавжди запам'ятається дружині, дітям, онукам, а також брату, сестрам, родині та всім, хто його любив. Вплив Джона на світ запам'ятається і буде відзначатися ще багатьма поколіннями".

Раніше OBOZ.UA писав, яким було життя покійної Меггі Сміт і кого, крім Мінерви Макґонеґел з "Гаррі Поттера", вона грала.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Молдові засудили фігурантів справи про підготовку масових заворушень 1 октября 2024

Фігуранти обирали людей, частіше молодих чоловіків спортивної статури, і намовляли приєднатися до організації заворушень.

80-річна жінка стала фіналісткою "Міс Всесвіт Корея": який вигляд має Чой Сун Хва 1 октября 2024

80-річна жінка стала фіналісткою "Міс Всесвіт Корея": який вигляд має Чой Сун Хва, яка може увійти в історію Вона почала модельну кар'єру у віці 72 років

У Польщі спалахнула масштабна пожежа на сміттєзвалищі 1 октября 2024

Влада Петркува-Трибунальського звернулася до мешканців із закликом закрити вікна та не наближатися до місця пожежі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше