Помер соліст гурту Crazy Town і автор хіта Butterfly: тіло 49-річного Сета Бінзера знайшли в його будинку

26 июня 2024

Засновник і соліст рок-гурту Crazy Town Сет Бінзер, більш відомий за псевдонімом Шифті Шеллшок, помер 24 червня на 49 році життя. Автор хіта Butterfly не дожив 2 місяці до свого ювілею. Його тіло знайшли у власному будинку в Лос-Анджелесі, США.

Деталі смерті правоохоронні органи не повідомляють. На сайті з пошуку особової медичної справи заявлено, що інцидентом займається слідча Ліанна Дарабедян. У артиста залишилося троє синів.

Хоч причина смерті невідома, але раніше Бінзер продавав і вживав наркотики протягом кількох років. На той час він намагався боротися із залежністю. У лютому 2012 року його заарештували правоохоронці за зберігання кокаїну, а згодом засудили терміном до трьох років умовного ув'язнення.

Постійне вживання наркотичних засобів чергувалося зі спробами побороти залежність. Іноді співаку це навіть вдавалося, але тривало таке "звільнення" недовго.

В музичній індустрії Сет Бінзер прославився на початку 2000-х із гуртом Crazy Town завдяки хіту Butterfly. Тоді пісня посідала перше місце в музичних чартах по всьому світу і навіть у Billboard Hot 100 – хіт-парад найкращих пісень у США. Нині на Spotify трек має понад 420 млн прослуховувань, що значно перевищує результати усіх інших доробків гурту.

Crazy Town подібно до історії Бінзера із наркозалежністю то розпадався, то знову об'єднувався. У 2002 році його учасники перестали випускати нові пісні, але вже через 5 років гурт знову переформувався й навіть випустив у 2015 році третій музичний альбом The Brimstone Sluggers, але той не отримав значного успіху.

Раніше OBOZ.UA писав, що актор легендарного фільму "Пірати карибського моря. На дивних берегах" Тамайо Перрі загинув у морі під час улюбленого заняття – серфінгу. Чоловік став жертвою акули, яка нанесла йому укуси, несумісні з життям.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше