Поплавилися дорожні конуси: в Кувейті вище +50

27 июня 2024

У Кувейті зафіксовано аномальну спеку - температура піднялася вище 50 градусів за Цельсієм.

Екстремальна температура спричинила незвичайні явища: навіть дорожні конуси почали плавитися на сонці. Це підкреслює небувалу інтенсивність спеки, з якою стикається регіон.

До того ж, ця рекордна спека стала серйозним викликом для населення країни. Людям рекомендується уникати перебування на вулиці без необхідності і пити багато води. Тривале перебування на спеці може призвести до теплового виснаження, серцево-судинних захворювань і навіть смерті.

Влада Кувейту також попередила про можливі збої в електропостачанні через підвищене навантаження на енергосистему. Комунальні служби закликають жителів економити електроенергію.

Раніше повідомлялося, що внаслідок пожежі, яка виникла 12 червня в багатоповерховій будівлі в місті Мангаф у Кувейті, загинули понад 50 людей.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Бадоєв зняв для Latexfauna чуттєвий ретрокліп. Відео 5 октября 2024

Український інді-гурт Latexfauna представив кліп на пісню Lucerna, автором якого став славнозвісний режисер Алан Бадоєв.

Дар'я Білодід в елегантному міні похизувалася довгими ногами на підборах за 69 тисяч. Фото 5 октября 2024

Олімпійська призерка з дзюдо Дар’я Білодід до моди та гламурного одягу має, здається, не меншу пристрасть, ніж до спорту.

Під Києвом легковик на пішохідному переході збив на смерть чоловіка 5 октября 2024

Під Києвом легковик на пішохідному переході збив на смерть чоловіка. Подробиці смертельної ДТП Справою вже зайнялась поліція

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше