Популярність партії Сунака впала найнижче за час його перебування на посаді

10 мая 2024

Перевага опозиційної Лейбористської партії Великої Британії зросла над консерваторами прем’єр-міністра Ріші Сунака на 30 відсоткових пунктів напередодні парламентських виборів у країні, які, за словами Сунака, він планує призначити у другій половині року. Про це свідчать дані опитування YouGov для газети The Times, пише Європейська правда.

Опитування показало, що опозиційні лейбористи набирають 48% підтримки, а керівні консерватори - тільки 18%, і це найгірший показник для Сунака з початку його перебування на посаді прем’єр-міністра (за 18 місяців).

Зазначається, що розрив між двома партіями став найбільшим з жовтня 2022 року, коли підтримка консерваторів впала через кілька тижнів після фінансової кризи, спричиненої діяльністю попередниці Ріші Сунака Ліз Трасс.

Нагадаємо, нещодавно Сунак оголосив про рекордний пакет допомоги Україні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як використовується чорний кмин у косметології та у догляді за волоссям? 20 мая 2024

Дізнайтеся про використання чорного кмину у косметології та догляді за волоссям. Поради та рецепти для здоров'я і краси вашого волосся.

Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу 20 мая 2024

"А що тут смішного?" Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу Артист назвав чоловіків "сміливими", що ті вирішили прийти на захід

В Словаччині допускають, що нападник на Фіцо мав спільників 20 мая 2024

У створеній в уряді спеціальній слідчій групі щодо обставин замаху на Фіцо не відкидають версію, що нападник діяв не зовсім сам.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

osanclinic 5.0
osanclinic

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше