Порошенко зворушливо звернувся до дружини у день її народження

2 февраля 2023

Колишня перша леді України Марина Порошенко 1 лютого святкує свій день народження. Їй виповнився 61 рік. Привітати дружину поспішив Петро Порошенко, який звернувся до неї із зворушливими словами.

Звернення до іменинниці експрезидент розмістив на особистій сторінці у Facebook. Там він залишив добірку фотографій, зроблену за останній рік.

На кадрах можна побачити, чим займалася Марина Порошенко під час повномасштабної війни у рідній країні. Вона, як наголосив у своєму тексті Петро Олексійович, могла виїхати в безпечне місце, але обрала залишатися в Києві, щоб допомагати військовим та всім постраждалим внаслідок російської агресії.


"Ти даєш мені силу. Кажуть, що в мене є одна слабкість – це ти. Але нічого вони не розуміють. Ти – моя сила. Чесно зізнаюся, що мені, як і будь-якому чоловікові, хотілося б вберегти свою кохану дружину від жорстоких воєнних буднів. Але 24 лютого ти категорично відкинула пропозицію поїхати. Змінила сукню на піксель і виявилося – він тобі дуже личить. І це – також ти, коли годуєш та лікуєш добровольців і військових, їздиш на фронт, опікуєшся вимушеними переселенцями та дітьми", – написав політик.


Він подякував дружині за те, що вона залишається поруч навіть у такі важкі та страшні моменти.


"І хоча в Києві лунають повітряні тривоги, і я хвилююся за тебе, але я вдячний, що ти завжди зі мною поряд. Бо під час цієї війни кожен має вирішити, де йому бути і що робити для нашої Перемоги. Кохана, вітаю тебе з твоїм днем! " – підсумував Порошенко.




Як писав OBOZREVATEL, 25 січня свій день народження відзначав президент України Володимир Зеленський. Його зворушливо привітала із 45-річчям перша леді Олена Зеленська. Вона зізналася, як останній рік вплинув на чоловіка.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік 26 апреля 2024

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

Мішина пояснила, чому їй краще не бажати багатого чоловіка 26 апреля 2024

Акторка Ксенія Мішина любителька екстравагантних фотосесій у визивних образах. Чергову зйомку у провокаційному луці зірка серіалу "Кріпосна" показала у своєму Instagram.

Корейські вчені навчилися швидко та просто вирощувати штучні алмази 26 апреля 2024

Корейські вчені навчилися швидко та просто вирощувати штучні алмази

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше