Поліцейські встановили зловмисника, який поширював радянську символіку у гімназії Києва

21 июня 2024

У Дарницькому районі Києва раніше судимий чоловік на паркані одного з навчальних закладів розвісив радянські прапорці та вимпели. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

"Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відеоролик, на якому група підлітків збирають з паркану гімназії у Дарницькому районі радянські прапорці та вимпели, який раніше залишили невідомі", – розповіли в пресслужбі.


Правоохоронці встановили, що до розповсюдження забороненої символіки може бути причетний 23-річний киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство. Наразі поліцейські проводять із ним першочергові слідчі дії.

За фактом виготовлення, поширення комуністичної символіки та пропаганда комуністичного режиму відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв OBOZ.UA, прикордонники на в'їзді до Києва виявили чергового прихильника "русского міра". У телефоні чоловіка знайшли листувався з окупантами та товаришами "днрівцями".

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лукашенко змінив посла в Росії та кількох міністрів 27 июня 2024

Формальний лідер Білорусі призначив нового главу своєї адміністрації. Ним став посол у РФ Дмитро Крутий.

Костюк топлес та Білодід у боді попозували для Vogue. Фото 27 июня 2024

Невдовзі у французькій столиці стартують Олімпійські ігри 2024. Україну на них представлятимуть різноманітні спортсмени у багатьох видах спорту.

Влад Яма і Дмитро Ступка "здалися" і повернулися до російської мови 27 июня 2024

Вже не в тренді. Влад Яма і Дмитро Ступка теж "здалися" і повернулися до російської мови Обидві зірки зараз живуть в США

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше