Стало відомо, як зараз виглядає доктор Хаус з легендарного серіалу 2000-х

2 февраля 2023

Перший епізод культового серіалу про саркастичного лікаря Грегорі Хауса вперше вийшов у світ в 2004 році. Образ цинічного медика, котрий визначає навіть найскладніші діагнози, так сподобався глядачам, що зйомки закінчилися аж через 8 років.

Відтоді британський актор Гʼю Лорі, який і зіграв доктора Хауса, сильно змінився. OBOZREVATEL вирішив показати, як роки вплинули на зірку легендарного серіалу (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Цікаво, що Г'ю Лорі потрапив у каст "Доктора Хауса" випадково. Він записав відеопроби, перебуваючи на зйомках в іншій країні, та зімітував американський акцент. Продюсери навіть не здогадалися, що перед ними британський актор, і без сумнівів взяли його в проєкт. Завдяки ролі лікаря без халату актор отримав орден Британської імперії та два "Золотих глобуси".

Після фіналу серіалу Лорі лише зрідка з'являвся на екрані. Він неодноразово зізнавався, що вісім років постійних зйомок виснажили його, та багато часу проводив з рідними – дружиною Джо Грін, синами Чарльзом, Вільямом і дочкою Ребеккою.

За понад 10 років, які актор провів за межами знімального майданчику серіалу, його зовнішність сильно змінилася. Гʼю Лорі посивів та почав вкладати своє неслухняне волосся назад.

Також 63-річний актор відростив довгу бороду, з якою його вже важко впізнати.

Раніше OBOZREVATEL писав, як в дитинстві виглядали Адель, Анджеліна Джолі, Дженніфер Еністон, Мерлін Монро та інші знаменитості. Їхні дитячі фотографії можна подивитися за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як обрати якісну постільну білизну? 24 апреля 2024

Перш ніж купити постільну білизну, необхідно детальніше поговорити про те, як правильно підійти до вибору цього важливого чинника здорового сну

PROIT.UA: новий інтернет-ресурс для професіоналів та початківців IT-сфери 24 апреля 2024

Україна посідає 11 місце серед 50 найбільш розвинених країн в галузі IT, а в країні успішно працює понад 4 тисячі IT компаній. Наші програмісти користуються високим рейтингом у закордонних компаніях

56-річна Селін Діон з'явилася на обкладинці глянцю та розказала, як опирається невиліковній хворобі 24 апреля 2024

Канадська співачка Селін Діон стала героїнею травневого номеру французького Vogue.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше