У Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі"

7 октября 2024

У Києві в неділю, 6 жовтня, відбувся мітинг на підтримку полонених захисників Маріуполя та українських військових. В акції, яку провели поблизу Поштової площі, взяли участь небайдужі українці.

Про це повідомив кореспондент OBOZ.UA. Люди вийшли попри негоду.

Так, в неділю, у Києві на Подолі небайдужі українці влаштували акцію "Free Fzov", ціль якої нагадати про полонених військових ЗСУ та захисників Маріуполя.






Учасники акції на Набережному шосе поруч із Поштовою площею. Вони вийшли підтримати воїнів, які перебувають у полоні ворога, тримаючи в руках плакати з написами, зокрема "Полон вбиває", "Free Azov", "Поверніть Героїв живими!", "РФ не включає в обмін незаконно засуджених, Free Azov", а також із закликам до водіїв підтримати мітинг автомобільним сигналом.










Нагадаємо, резолюцію, у якій Рада Європи вперше порушила питання звільнення та подальшої реабілітації українських полонених, було одноголосно ухвалено у середу, 2 жовтня, на осінній сесії ПАРЄ у Страсбурзі. Також від Росії вимагається дотримуватися положень міжнародного гуманітарного права.

Як повідомляв OBOZ.UA, щонайменше 177 українських військовополонених загинули в російських колоніях і в’язницях після повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну. Тисячі інших піддаються тортурам, залишаючись у неволі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Меган Маркл у пекельно-червоному посвітила виразним декольте на івенті без чоловіка. Фото 7 октября 2024

Герцогиня Сассекська Меган Маркл 5 жовтня відвідала благодійний івент дитячої лікарні у Лос-Анджелесі. На захід вона прийшла без свого чоловіка принца Гаррі.

У Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі" 7 октября 2024

"Поверніть Героїв живими": у Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі". Фото і відео Люди вийшли попри негоду

Дмитро Яремчук розказав про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою 7 октября 2024

"Нікому ще не казав, якими були останні слова тата". Дмитро Яремчук – про невідоме з життя батька, непублічну маму та непрості стосунки з сестрою Народний артист України дав інтерв’ю OBOZ.UA

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше