Держсекретар МОЗ Солодка записала ремікс треку гурту Антитіла без їхньої згоди

27 апреля 2023

Близько тижня тому у YouTube з'явився так званий "ремікс" на пісню українського гурту Антитіла "Фортеця Бахмут". Держсекретар МОЗ Інна Солодка переробила окремі уривки треку, створивши колаборацію з бендом. І все б добре, якби фронтмен гурту Тарас Тополя знав про таку "співпрацю" з чиновницею.

Кліп опублікували в YouTube-каналі під назвою "Інна Sweety & Антитіла", на який підписані лише 4 людини. У ролику Солодка у військовій формі співає в унісон з Антитілами. Крім того, вона додала свої фрагменти з речитативом (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Шанувальники Тараса Тополі обурилися, знайшовши на просторах інтернету "творіння" чиновниці. Вони звернулися до музиканта, який підтвердив, що відеомікс не погоджувався з гуртом. "Скажіть, будь ласка, цей кліп був узгоджений з вами, вашою командою?", – написав підписник співака. Знаменитість відповів: "Звичайно, ні. Поскаржтеся, так бути не має".

OBOZREVATEL звернувся до Тараса Тополі за коментарем, проте на момент публікації матеріалу він не відреагував.

"Є офіційна відповідь від групи Антитіла. З ними не погоджено, можна скаржитися в YouTube на порушення авторських прав", "Яке дно. У стилі "раша караоке" подарунок на день народження. Нічого святого. Не хочу мати таку чиновницю за мої податки", "Яке лайно. Ще й, ймовірно, не погоджено з правовласником", "Сором. Займіться своїми прямими обов'язками, а не пародіями", – пишуть українці під "реміксом".


Сама Інна Солодка жодних коментарів щодо цієї роботи не дала. Однак у неї цікавляться, якщо вона створила таке відео, чому не публікує у себе на сторінці й хто став спонсором "творіння".

Раніше OBOZREVATEL розповідав, що ім'я Міли Нітіч використали для захисту церкви УПЦ МП на Хмельниччині. У списках знайшли підпис артистки, проте вона на той момент перебувала в Києві й не могла проголосувати за служіння "старослов'янською мовою з українським акцентом".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт 29 сентября 2024

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт

Бріжіт Бардо – 90 років: який вигляд у молодості мала секс-символ ХХ століття 29 сентября 2024

Бріжіт Бардо – 90 років: який вигляд у молодості мала секс-символ ХХ століття. Найвідвертіші фото Протягом своєї кар'єри зірка досягла шаленого успіху

Ультраправі Нмеччини закликають відновити Північні потоки 29 сентября 2024

Лідер партії Альтернатива для Німеччини заявив, що газопроводи підірвали "противники енергетичної незалежності" країни.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше