Праця, шалена конкуренція, жодного фотошопу: Григор'єва обурилася, що її записали в Insta-моделі

18 сентября 2020

Модель Алла Григор'єва-Бейліна вирішила розповісти про те, наскільки це, всупереч уявленням багатьох людей, непроста професія. Досвід та успіх дуже тяжко дісталися красуні.

Алла, обурена тим, що професійну модель нині рівняють із Insta-моделлю, присвятила емоційний допис у Instagram своїм колегам.

"Instagram розмив поняття "моделінгу": вродлива дівчина з хорошим фото? Модель! Блогер? Модель! Цей тренд позначається на роботі професіоналів - часто бренди надають перевагу не їм, а просто медійним обличчям. Не можу сказати, що мені подобається ця ситуація", - зізналася Григор'єва.

"Наша професія вимагає певних навиків, готовності працювати добами в різних умовах. І Instagram не про це! У нас була праця, шалена конкуренція, кастинги з ранку до ночі з неймовірно тяжким буком (портфоліо). І жодного фотошопу - вибирають наживо, ноги не витягнеш, очі не збільшиш! Ми переживали злети і падіння, ридали від утоми, але щойно було затишшя - ридали від нестачі роботи", - поділилася вона.

Алла вирішила розказати, як довго і важко вона йшла до успіху

Як розповіла Алла, її зачепила історія, розказана знайомою. Та почула розмову двох юних дівчат, які між собою відгукувалися про Григор'єву як про "модель в інсті, чиюсь дружину".

"Рідні мої, поки ви у перший клас ішли, я в 14 років полетіла працювати в Японію. Вставала в 3 ранку, працювала з одним вихідним та заробляла свої перші гроші!", - наголосила модель.

Не Григор'єва "чиясь дружина", а ресторатор Михайло Бейлін - чоловік відомої моделі

Як пригадала Алла, лише потім був Мілан, Париж, Лондон та Нью-Йорк, співпраця з усесвітньо відомими брендами та зйомки для культових глянців.

"Так, світ змінюється, але досвід - це суперсила, вона ніде не дінеться. Точно знаю, що, щойно вмикаються об'єктиви - ми дамо фору будь-якій Insta-моделі", - підсумувала вона.

Нагадаємо, нещодавно Алла розказувала, як важливо змалечку виховувати дівчат упевненими в собі.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії 28 марта 2024

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії Пара оголошувала про наміри переїхати після скандалу з Мальдівами

"Міс Всесвіт Україна"-2023 Усанова заспівала дуетом із Катамадзе та Матвієнко на благодійному івенті у Відні. Фото 28 марта 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2023 Ангеліна Усанова провела благодійний концерт у Відні "Peace. We Can Overcome War". Його мета – допомога чернівецькому дитячому будинку "Місто Добра".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше