Переможець "Євробачення" Псюк відповів, чому його мама-пенсіонерка не кинула роботу

25 апреля 2023

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк, який переміг на Євробаченні-2022, відповів, чим займається його мама. Артист поділився, що натхненниця треку "Стефанія" продовжує продавати в ларку в рідному Калуші.

За словами репера, у пані Стефанії іноді питають, чому вона не кинула роботу, однак на це є причина, і вона криється не в грошах, запевнив Псюк в інтервʼю ЖВЛ (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

До мами відомого співака й досі підходять фотографуватися на вулицях. У рідному Калуші її знають в обличчя.

"Та подобається їй, любить, рада. Досі фоткаються. Вона продавчиня в звичайному магазині. Навіть не в супермаркеті, а в ларку, досі. В неї питають: "Чому?" Хоча там суть не в грошах", – почав Олег Псюк.

Артист пояснив, що для його матері-пенсіонерки дуже важливо спілкуватися з людьми та відчувати себе зайнятою. Відпочинок вдома – це не для пані Стефанії.

"Їй потрібно чимось зайнятися, бо вона – пенсіонерка. Так вона спілкується з людьми. В такому віці людям важливо мати якусь соціальну зайнятість", – сказав репер.

Нагадаємо, що мама артиста Стефанія, якій він присвятив трек, що переміг на Євробаченні-2022, не одразу полюбила його стиль музики. Вона критикувала Олега Псюка за стиль одягу та реп, але згодом стала головною фанаткою його творчості.

Раніше OBOZREVATEL розповідав, що Олег Псюк зізнався, чи готовий взяти до рук зброю в разі мобілізації. Докладніше про позицію відомого артиста – читайте в нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Гордона продемонструвала у Instagram ошатний образ 5 октября 2024

Дружина, муза і колега журналіста Дмитра Гордона, Олеся Бацман, котра днями відсвяткувала своє 40-ліття, продемонструвала у Instagram ошатний образ.

Дженніфер Еністон замилувала появою на телешоу у компанії волохатого улюбленця. Фото 5 октября 2024

Актриса Дженніфер Еністон відома своєю любов’ю до тварин. У зірки самої є кілька собак, одна з яких нещодавно дебютувала в ефірі американського телешоу.

Стали відомі німецькі авто, від яких самі німці радять триматися подалі 5 октября 2024

Стали відомі німецькі авто, від яких самі німці радять триматися подалі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше