Стало відомо, як склалася доля хлопчика, який став "обличчям згущеного молока"

21 апреля 2023

Багато українців добре знають і люблять згущене молоко, на якому зображено портрет білявого хлопчика. Однак не всім відомо, хто є брендфейсом ласощів із дитинства. Як виявилося, на упаковку нанесли зображення Олександра Бабіча – знаменитого історика з Одеси, а зараз –волонтера.

Відео дня

Один з користувачів Twitter розповів аудиторії історію про блондина, обличчя якого знайоме кожному з нас. Цікаво, що завод у Первомайську, який випускає згущене молоко, збудував дідусь Бабіча. На виробництві працювала вся його родина, а самого хлопчика сфотографували для пакування товару, зробивши зіркою (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Коли настав час визначатися з майбутньою професією, Олександр чітко вирішив, він хоче стати істориком. Чоловік досліджував період окупації німцями-румунами Одеси та написав про це книгу. Він також один з перших працював над розсекреченими документами КДБ.

Нещодавно він відкрив туристичну агенцію в Одесі й був визнаний вченим. Але повномасштабне вторгнення вплинуло на його життя. Олександру довелося змінити рід діяльності, щоб допомагати бійцям ЗСУ наближати перемогу. Бабіч став волонтером: він активно допомагає нашій армії з машинами, закуповує необхідні медикаменти та обладнання.

Українці здивувалися, дізнавшися про цю інформацію. "Люблю цю згущене молоко. У дитинстві ми його називали "те згущене молоко з хлопчиком", "Тепер знатимемо, що хлопчик – наш", "Ого, нічого собі", "Дякую, що розповідаєте такі історії. Це знали лише місцеві. А тепер усі", "Це топ", – коментують користувачі Twitter.

Як повідомляв OBOZREVATEL, співак Святослав Вакарчук пояснив, що допомагає українським військовим залишатися у тонусі та не опускати руки. Музикант вирушив на фронт з мініконцертом, де поспілкувався з захисниками. Щоб дізнатися подробиці – читайте наш матеріал.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

Дружина Остапчука розповіла, за що платить в родині вона, а за що - чоловік 8 октября 2024

Остапчук про виховання майбутнього сина

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше