В мережі розсекретили таємницю успішних стосунків Роберта Дауні-молодшого

28 марта 2024

Свого часу він здобув репутацію завзятого гультіпаки. Але водночас це не заважало йому отримувати провідні ролі у культових фільмах. Він боровся з алкогольною та наркотичною залежностями. Саме вони заважали йому побудувати нормальні стосунки.

Сьогодні актор Роберт Дауні-молодший одружений і має трьох дітей. Разом із Сюзан Левін минулого року він відсвяткував повноліття їхнього шлюбу. У чому секрет зіркових стосунків – ТаблоID розкриває усі правила.

За два кроки до родини

Більшу частину свого дорослого життя 58-річний Роберт Дауні-молодший провів у алкогольному та наркотичному циклі. З дитинства у нього був відповідний приклад від батька-режисера. Та якщо у роботі руйнівні звички більш-менш не заважали грати ролі, то в особистому житті двічі ставили крапку у стосунках та шлюбі.

До того, як Роберт зустрів Сюзан та вилікувався від залежностей, він мав гучний роман із колегою Сарою Джессікою Паркер. Вони познайомилися у 1985 році на зйомках фільму "Первісток". Молоді, щасливі, усміхнені – вони часто разом з’являлися на червоних хідниках і привертали увагу преси.

Однак поза камерами спільне життя було не таким радісним. Сара Джессіка повсякчас витягувала Роберта з алкогольного похмілля. Намагалася допомогти коханому подолати його залежності, але опускала руки, коли всі її старання сходили нанівець.

"Я був такий егоїстичний. Мені подобалося випити, у мене були проблеми з наркотиками, а все це не поєднувалося з Сарою Джессікою Паркер. Вона – сила природи. Я був рвучким і безрозсудно недисциплінованим", - згадував актор.

Тож, за сім років стосунків вони розійшлися. У 1992-му усього за місяць після знайомства Дауні-молодший одружився з моделлю та акторкою Деборою Фалконер.

За рік у пари народився син Індіо, але поповнення в родині не змусило Роберта повністю "зійти з рейок" своїх залежностей. Його арештовували за зберігання наркотиків та вогнепальної зброї, і зрештою Дебора не витримала. У 1996 році вони фактично розійшлися, але офіційно розірвали шлюб лише у 2004-му.

Рятівне знайомство із Сюзан

Після публічних арештів актора відправили на річне лікування, а починаючи з 2002 року він зізнавався в інтерв’ю Опрі Вінфрі, що не вживав наркотики і не має бажання знову повертатися до них. Ймовірно, свою роль у цьому зіграла продюсерка і теперішня дружина Роберта Дауні-молодшого Сюзан Левін.

Дружина Роберта Дауні-молодшого Сюзан

Фото: Instagram

Вони познайомилися у 2003 році під час спільної роботи над стрічкою "Готика". Тоді чоловік привернув увагу жінки дивними звичками, як то приносити свою вівсянку на сніданок чи раптово займатися йогою.

У свою чергу Роберт спочатку сприймав Сюзан як подругу. Його вражала її здатність одночасно виконувати декілька завдань і почуття гумору. Згодом вони почали разом з’являтися на прем’єрах і світських заходах, а за місяць Дауні-молодший зробив коханій пропозицію.

У серпні 2005 року вони офіційно створили родину.

Підтримка і вільний простір для обох

Роберт і Сюзан крокують пліч-о-пліч не лише у сімейному, але й професійному житті. У 2010 році чоловік на премії "Золотий глобус" пожартував, мовляв, не хоче дякувати своїй дружині. Бо якби не вона, він міг працювати в гриль-барі і обслуговувати столики.

Натомість Роберт Дауні-молодший отримує престижні кінопремії

Фото: Getty Images

Сюзан продюсувала фільми, де знімався чоловік. А у 2010 році пара заснувала власну продюсерську компанію.

"Ми розуміли одне: якщо ми хочемо проводити час разом і мати спільне життя, маємо просто йти вперед і разом знімати фільми. Сюзан тримає одну опору, а я - іншу", - зазначав актор.

Фото: Instagram

Аби не вигоріти у сімейно-робочому тандемі, вони навчилися виділяти час на себе.

"Це є ключовим у будь-яких стосунках. Незалежно від того, чи працюєте ви увесь час разом, чи ні – ви завжди повинні давати один одному простір", - ділилася Сюзан.

Наприклад, жінка любить танцювати. "Коли мама закінчує танцювати, світ стає кращим", - зауважував Роберт. Але усе це має обов’язково підкріплюватися любов’ю та повагою.

Правило двох тижнів

У січні 2024 році на церемонії "Золотий глобус", де Дауні-молодший отримав нагороду за кращу чоловічу роль другого плану у "Оппенгеймері", він назвав Сюзан "головною вихователькою", яка вивела його із зони комфорту.

"Якщо пощастить, то у серці кожної сім'ї ви знайдете маму. Вишукану, захисницю, виховательку, вчительку і друга..." - усі ці слова Роберт присвятив Сюзан у день її народження

Фото: Instagram

Нещодавно у ексклюзивному інтерв’ю для People подружжя розповіло ще один секрет своїх стосунків тривалістю у 18 років. Він полягає у правилі двох тижнів. Виявляється, родина не розлучається більш, ніж на 14 днів.

"Не минає більше двох тижнів, щоб ми не бачили одне одного", - зауважила Сюзан.

Фото: Getty Images

Це правило діє і на робочий графік Роберта. Коли йому треба їхати кудись на зйомки, родина супроводжує його. Вони вважають, що краще трохи виглядати "мандрівним цирком", але бути разом.

"Ми навіть не плануємо далі двох тижнів, бо і життя, і робота Роберта бувають непередбачувані. Треба просто підготувати базові речі і бути готовим до подорожі", - додавала жінка.

Не герой, а просто людина

До речі, Роберт Дауні-молодший виховує трьох дітей і усіх залучив до своєї професії. Старший Індіо загалом ріс поза увагою, але декілька разів працював зі своїм батьком. Зараз він переважно займається музикою, чим зірковий татко дуже пишається.

Не оминула акторська кар’єра і молодшого сина Роберта Екстона, який народився у лютому 2012 року вже у шлюбі із Сюзан, та доньку Ейврі, яка на два роки молодша за брата. Чоловік залучав дітей до зйомок у декількох проєктах.

Молодший син Екстон
Фото: Instagram

Діти Роберта Дауні-молодшого - його гордість. Він безмежно любить і пишається ними це є основою його батьківства. В одному зі своїх інтерв’ю актор зазначав, що не хотів би бути героєм для своїх дітей, а в першу чергу прагнув стати справжньою людиною.

Донька Ейврі

Фото: Instagram

Формуючи свої успішні правила виховання, він згадував непоступність власного батька. Аналізував приклади інших батьків, які хотіли, щоб їхні діти навчилися усьому самі. Утім, коли справа торкнулася безпосередньо його, він не був "залізною людиною".

"Єдине, що варто зробити – не переносити власний дискомфорт у цю мить на дитину", - зазначав він.

До речі, він довіряє дітям навіть свій стиль. У 2022 році вони власноруч поголили зірковому татусю голову для зйомок у фільмі "Симпатик". А потім ще й розмалювали його під гарбуза до святкування Хелловіну.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару 26 апреля 2024

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару: подробиці Крім того, місто звернулось до СБУ та МОЗ

Мішина пояснила, чому їй краще не бажати багатого чоловіка 26 апреля 2024

Акторка Ксенія Мішина любителька екстравагантних фотосесій у визивних образах. Чергову зйомку у провокаційному луці зірка серіалу "Кріпосна" показала у своєму Instagram.

Бужинська показалася без фільтрів та зізналася, на скільки кіло схудла. Фото 26 апреля 2024

Співачка Катерина Бужинська на прохання своїх прихильників показала чесне фото в купальнику.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше