Прем'єр Польщі звинуватив ФРН і Францію в "олігархії"

18 августа 2022

Німеччина та Франція керують Євросоюзом у стилі "олігархії". Про це йдеться у статті польського прем'єра Матеуша Моравецького для французької газети Le Monde, оприлюдненої у вівторок, 16 серпня.
 
За словами політика, згадані держави "ігнорують такі голоси, як Польща, яка давно попереджала про російський експансіонізм (розширення кордонів держави шляхом завоювань - ред.)".
 
"Повернення російського імперіалізму не повинно стати для нас несподіванкою... Європа опинилася у своєму нинішньому становищі не тому, що вона недостатньо інтегрована, а тому, що вона відмовилася почути правду", - написав Моравецький.
 

Він наголосив, що багато європейських лідерів дозволили російському президенту Володимиру Путіну "спокусити себе", і зараз вони "шоковані".
 
Нагадаємо, Польща розробляє механізм відмови у видачі віз росіянам. При цьому такі країни, як Німеччина, Франція та Нідерланди виступають проти запровадження аналогічної санкції на рівні ЄС.
 
Кулеба розповів, як Польща відреагувала на початок війни в Україні

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

В мережу виклали цікаві факти про Рене Зеллвегер, якій виповнюється 55 років 26 апреля 2024

Акторка Рене Зеллвегер повертається до роботи у культовому фільмі "Щоденник Бріджит Джонс". Вже у травні розпочнеться повноцінний знімальний процес. Ця стрічка принесла їй нечувану популярність і зробила улюбленицею тисяч прихильників.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше