Ошатного Аффлека на випускному сина бачили із Лопес у мінісукні

14 июня 2024

Голлівудське поки ще подружжя Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, здається, змінили стратегію поведінки на публіці. Пара, яка спершу перестала з’являтися на людях разом, а згодом продовжила уникати питань про розлучення, показалася у компанії один одного.

Як пише Page Six, подружжя відвідало шкільний випускний 12-річного сина актора Семюеля. Для урочистості зірка фільму "Операція Арго" обрав синій костюм трійку з білою сорочкою. Тоді як Джей Ло похизувалася ніжками у мінісукні з графічним, хвилястим акцентом.

Також серед гостей, що не дивно, була помічена ексдружина Аффлека Дженніфер Гарнер. Вона, до речі, подейкують, виступає проти розлучення актора з Лопес та переконує їх схаменутись і налагодити відносини.

Нагадаємо, у світлі чуток про розлучення артистка відмінила своє масштабне турне. Офіційно нібито через бажання провести більше часу з дітьми. Проте є припущення, що квитки на її концерт так погано продались, що зали будуть заповнені лише на половину.

Аффлек же переїхав із їхнього спільного з дружиною особняка ближче до колишньої та дітей. До речі, омріяний дім Бен і Дженніфер начебто зібралися продавати, хоч і купили його лише минулого року.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

Чарльз ІІІ, Редкліфф, Роулінг та інші вшанували пам'ять Меггі Сміт 29 сентября 2024

У п'ятницю, 27 вересня, стало відомо про смерть легендарної британської акторки, зірки серіалу "Абатство Даунтон" та фільмів "Гаррі Поттер" Меггі Сміт. Виконавиця ролі професорки Міневри Макґонеґел померла у віці 89 років.

Лілія Ребрик розказала про свою осінь і попозувала для атмосферних кадрів 29 сентября 2024

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик у своєму Instgaram показала фото з осіннім вайбом та розповіла з чим у неї асоціюється ця пора року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше