Причетна до теракту в РФ група намагалась атакувати Францію - Макрон

25 марта 2024

Французький президент Еммануель Макрон прокоментував рішення уряду підняти рівень терористичної загрози в країні до максимального після подій в РФ. Про це повідомляє LeParisien.

За його словами, філія угруповання Ісламська держава, яка взяла відповідальність за теракт в концертній залі CrocusCityHall у Підмосковному регіоні РФ, здійснила кілька спроб атак на території Франції.

В резиденції французького прем'єр-міністра раніше заявляли, що причетне до теракту угруповання "загрожує Франції і було причетне до кількох нещодавніх зірваних атак у кількох європейських країнах, включаючи Німеччину і Францію".

Макрон висловив побажання "знайти винних якомога швидше" і закликав продовжувати "ефективні дії проти цих груп, які планують напади в декількох країнах", пообіцявши "посилення співпраці" з Росією в цьому питанні.

Нагадаємо, ввечері 22 березня до концертної зали Крокус Сіті Холл у Підмосков'ї увірвалися кілька озброєних чоловіків та відкрили вогонь по відвідувачах. У будівлі виникла пожежа. За останніми даними, загинули 137 людей, 182 постраждали.

Звинувачення у теракті висунуто чотирьох громадянам Таджикистану, їх заарештовано. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві приглушать вечірнє освітлення вулиць 9 мая 2024

У Києві приглушать вечірнє освітлення вулиць

Принц Гаррі приїхав до Британії, але Чарльз ІІІ із сином не зустрінеться 9 мая 2024

Британський принц Гаррі 7-го травня прилетів до Великої Британії, щоби взяти участь у заходах, присвячених десятиріччю Invictus Games Foundation. А от сімейного возз'єднання, на яке син короля так сподівався, не відбудеться.

Все, що вам потрібно знати про оливкову олію 9 мая 2024

Оливкова олія – не лише один зі стовпів середземноморської дієти, а й незамінний продукт у кухнях по всьому світу. Вона відома своїми корисними властивостями та неповторним смаком

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше