Пригожин написав лист у Білий дім стосовно злочинів "вагнерівців"

22 января 2023

Засновник ПВК Вагнер Євген Пригожин написав лист представникам Білого дому з проханням "назвати" злочини його найманців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Пригожина на його Telegram-каналі у суботу, 21 січня.

Там також опублікували лист російською та англійською мовами, адресований координатору Ради національної безпеки США Джону Кірбі.

"Шановний пане Кірбі! У мене до вас є питання: чи можете ви назвати, який злочин скоїла ПВК "Вагнер", - сказано в ньому.

Як відомо, наступного тижня Сполучені Штати запровадять додаткові санкції проти російської приватної військової компанії Вагнер, яка допомагає російським військовим у війні в Україні.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Федишин розказала, що буде в її великодньому кошику і що з'їсть першим після церкви 4 мая 2024

Співачка Ірина Федишин розповіла про великодні традиції своєї родини. Виявляється, сама зірка пасок не пече, а помагає мамі Лесі. Зате декорують святкову випічку вже всі разом.

Оля Цибульська зізналася, що погладшала через розлад харчової поведінки та фотошопить себе для соцмереж 4 мая 2024

Співачка Оля Цибульська зізналася, що переживає загострення розладу харчової поведінки, яке сталося в неї через сильний стрес.

Шерон Стоун похвалилася спортивним сином на рідкісному фото 4 мая 2024

65-річна американська актриса Шерон Стоун останнім часом дедалі частіше показує у соцмережах своїх дорослих синів, яких у неї троє.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Аристея тур 0.3
Аристея тур

Отзывов: 1

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше