Приходив чистити акваріум: у Києві судитимуть чоловіка, який розбещував 13-річну дівчинку

2 июля 2024

У Києві судитимуть чоловіка, який, за версією слідства, розбещував 13-річну дівчинку та вчиняв відносно неї сексуальне насильство. Зловмисником виявився чистильник акваріумів.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Обвинувачуваному загрожує позбавленням волі на строк 15 років або довічне.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік приходив до квартири родини чистити акваріум. Завоювавши за багато років довіру сім’ї, він почав проявляти інтерес до 13-річної доньки власника квартири. Достовірно знаючи, що дівчинка малолітнього віку, зловмисник обмінявся з нею номерами телефонів", – розповіли в пресслужбі.

Через месенджер зловмисник вів непристойні розмови із дівчинкою та надсилав їй порнографічні відео, у тому числі дитячу порнографію. Також чоловік записував відео, на якому він на ліжку дівчинки вчиняв дії сексуального характеру, після чого надіслав відеофайл дитині. Було встановлено, що підозрюваний також здійснював непристойні дотики до тіла дівчинки, що кваліфіковано як сексуальне насильство, вчинене повторно.

Наразі слідство за цим фактом завершено, а обвинувальний акт щодо 40-річного киянина направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві прокурори відстояли вирок чоловіку, якого визнали винним у розбещенні 12-річної дівчинки у ліфті. Подія сталась у серпні 2023 року в Святошинському районі столиці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Джастін Тімберлейк після ув'язнення став зіркою галереї 4 июля 2024

Джастін Тімберлейк після ув'язнення став зіркою галереї. Американцям треба вистояти чергу, щоб побачити шедевр З його магшоту створили картину в стилі поп-арт

Під Києвом підліток впав з потяга під час руху 4 июля 2024

Уразило струмом: під Києвом підліток впав з потяга під час руху Обставини надзвичайної події встановлять слідчі

Facebook почав показувати рекламу в повідомленнях, але поки що лише обраним 4 июля 2024

Facebook почав показувати рекламу в повідомленнях, але поки що лише обраним

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше