Прикордонники затримали батюшку УПЦ МП - у його храмі на Київщині окупанти утримували українських волонтерів

22 марта 2023

Українські прикордонники затримали та передали правоохоронцям священника УПЦ МП. Під час окупації Київщини в храмі, де він є настоятелем, військові країни-терориста РФ утримували українських волонтерів.

Про це повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби України. Батюшка в інтерв’ю російським ЗМІ розповідав, що в нашій країні в 2014 році окупантів зустрічали б квітами (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Прикордонники відправили на "сповідь" батюшку-колаборанта. Під час окупації Київщини у підвалі храму московського патріархату, де він є настоятелем, окупанти утримували українських волонтерів. Сам священник є поціновувачем "руського міра", про що свідчить фрагмент його інтерв‘ю кремлівським ЗМІ", – розповіли в ДПСУ.

Прикордонники затримали його та додали, цього разу "батюшка розповість про свої гріхи правоохоронцям".


Нагадаємо, у Києві співробітники СБУ затримали чоловіка, підозрюваного у колабораціонізмі. Зловмисник співпрацював із ворогом на тимчасово окупованій Луганщині, а потім намагався сховатися від правосуддя у лавах представництва Червоного Хреста.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві правоохоронці викрили 43-річну жінку, яка виправдовувала дії окупантів та поширювала російську пропаганду. Їй повідомили про підозру.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

Чому важливо їсти продукти з вітаміном Д: що вони дають нашому організму? 28 марта 2024

Вітамін D відіграє життєво важливу роль в забезпеченні здоров'я кісток та підтримці імунної системи, а також впливає на багато інших процесів у організмі людини

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Катерина Шухнина 5.0
Катерина Шухнина

Отзывов: 2

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше