Принц Гаррі назвав основну причину, через яку розплювався з королівською ріднею

26 июля 2024

Фото Getty Images

Британський принц Гаррі вважає, що кількарічна судова війна з британськими таблоїдами стала причиною того, що його стосунки з королівською сім'єю зіпсувалися. Адже родичі його в ній не підтримали.

Про це 39-річний герцог Сассекський заявив у новій документалці, повідомляє ВВС.

На думку Гаррі, його рішення позиватися до ЗМІ стало "основним питанням" у його конфлікті з рідними та спричинило "частину розколу". Мовляв, "було би мило, якби ми робили це як сім'я".

Гаррі вважає, що не "Мегзіт", який, подейкують, королівська сім'я сприйняла як "ніж у спину", не його відверті інтерв'ю і не скандальна книжка зіпсували його стосунки з родичами

Фото Getty Images

Те, що торік йому таки вдалося переконати суд у тім, що інформацію про нього таблоїди збирали незаконними шляхами, принц назвав "монументальною перемогою". Він підозрює, що першою жертвою такого хакерства могла бути його матір, принцеса Діана.

"Пресі, таблоїдній пресі дуже подобається змальовувати її як людину з параноєю, але в неї не було параної, вона була абсолютно права щодо того, що з нею відбувалося", - заявив Гаррі.

Як відомо, молодший син короля Чарльза став першим за останні 130 років представником верхівки королівської родини, хто дав свідчення в суді. Зазвичай монарші особи воліють не опускатися до чвар із пресою.

Нагадаємо, в лютому принц Гаррі заявив, що любить свою родину і не має сумнівів у тому, що тепер, коли Чарльз ІІІ бореться з онкозахворюванням, вона згуртується. Тим не менш, коли у травні герцог приїздив до Лондона, король буцімто не знайшов у своєму графіку часу на зустріч із ним. Джерело з оточення Чарльза тоді назвало іншу причину.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Адреналінова втома: чому її не варто ігнорувати 7 сентября 2024

В современном мире стресс стал неотъемлемой частью жизни. Постоянные дедлайны, напряженные графики и бесконечный поток информации заставляют наше тело работать на пределе возможностей.

Як впливає кава на потенцію чоловіків: чи підвищує напій кількість тестостерону 7 сентября 2024

Вчені довели, що кава може бути також досить шкідливою для потенції, якщо її пити в надмірних кількостях.

Топ-3 продуктів, що допоможуть полегшити кашель 7 сентября 2024

Такі захворювання, як кашель і застуда, можуть негативно позначитися на нашому організмі, тому, щоб допомогти зменшити біль у горлі, можна використати прості природні засоби.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Данилець 5.0
Данилець

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше