Принц Гаррі зазнав "трьох королівських принижень" всього за кілька тижнів

20 июня 2024

Останні кілька тижнів герцог Сассекський принц Гаррі втрачає свою значимість для британської королівської родини. Після його переїзду у 2020 році із дружиною Меган Маркл до Америки, де вони зараз живуть зі своїми дітьми – 4-річним принцом Арчі та 2-річною принцесою Лілібет, та згодом публікації скандальної автобіографічної книги "Запасний" він все рідше навідувався до рідних, а нині вже ледь не вважається принцом у вигнанні.

Про нього часто забувають, коли мова стосується королівської сім'ї, і це почали розцінювати як приниження, яких з початку травня було вже три. І хоч, як раніше було відомо, ці ситуації відбувалися за власним бажанням герцога, Mirror пише, що королівська експертка Емілі Ендрюс припускає, що причина насправді у родичах, які його намагаються уникати.

1. Неможливість зустрітися із батьком під час поїздки до Великої Британії

На початку травня принц Гаррі вперше з лютого повернувся на Батьківщину, але не для того, щоб зустрітися із хворим на рак королем Чарльзом III. Повідомляється, що правитель не зміг звільнити графік для зустрічі з молодшим сином, який переїхав до США і зрікся королівських обовʼязків. Візит принца повʼязаний із десятою річницею "Ігор нескорених".

Вони обидва були в Лондоні, але їхні шляхи так і не перетнулися. Згодом королівські експерти припускали, що король Чарльз III запрошував принца Гаррі залишитися в королівській резиденції під час свого візиту, однак той відхилив пропозицію через "занепокоєння щодо гарантій безпеки".

2. Не запрошували на парад Trooping the Colour

На довгоочікуваному параді Trooping the Colour, де з'явилася Кейт Міддлтон, що зникла на пів року з публіки через лікування онкології, не було принца Гаррі та Меган Маркл. Однак, схоже, їх не дуже й чекали, адже вся увага була прикута до принцеси Уельської.

У той час герцогиня Сассекська Меган Маркл вирішила привернути до себе увагу за кілька годин до проведення параду. Вона надіслала друзям варення виробництва своєї крафтової фабрики. Ймовірно, вона хотіла показати, що її та молодшого сина Чарльза III, принца Гаррі, не запросили на святкування року, тому провела піар-кампанію свого нового бренду продуктів American Riviera Orchard незадовго до важливої дати у Великій Британії.

3. Відмова від відвідин "весілля року"

Принц Гаррі відмовився від запрошення на весілля свого старого друга-герцога Вестмінстерського Хью Гровенора та його нареченої Олівії Хенсон, яке відбулося 7 червня в Лондоні. Відомо, що він особисто поговорив із нареченим і вони дійшли висновку, що краще уникнути гострої уваги медіа та можливих конфліктів.

Оскільки святкування відбудеться у Великій Британії, Гаррі довелося б летіти на Батьківщину з США. Цього він свідомо уникає після того, як палац відмовився фінансувати його охорону та виселив принца з Фрогмор-котеджу, який покійна королева подарувала йому після весілля у 2018 році.

"Для принца Гаррі це було приниження за приниженням. Він порушив стільки зв’язків довіри з такою кількістю людей, що важко побачити його коли-небудь знову на світському весіллі чи Trooping the Color", – пояснила експертка Емілі Ендрюс.

Раніше OBOZ.UA писав, що син Кейт Міддлтон зауважив цікавий момент, коли під час The Trooping The Color їхав із мамою в кареті до Букінгемського палацу. Довкола стояло чимало людей, але вони були щасливими знову побачити принцесу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вийде перший у світі смартфон, який "змінюється за настроєм" 6 июля 2024

Вийде перший у світі смартфон, який "змінюється за настроєм"

YouTube навчився видаляти з відео захищену авторським правом музику із збереженням решти звуку 6 июля 2024

YouTube навчився видаляти з відео захищену авторським правом музику із збереженням решти звуку

У мережі опубліковано найбільшу базу паролів з 10 млрд унікальних записів 6 июля 2024

У мережі опубліковано найбільшу базу паролів з 10 млрд унікальних записів

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше