Принц Вільям вперше за шість років публічно заговорив про свого брата Гаррі, який розсварився з сім‘єю

28 октября 2024

Після кількарічних чвар британської королівської сім'ї з принцом Гаррі, який переїхав до США й абстрагувався від родичів, принц Вільям вперше публічно заговорив про свого брата. У своєму документально-соціальному фільмі про боротьбу з бідністю він пригадав ситуацію з дитинства, у якій також фігурував його молодший брат.

Daily Mail стверджує, що принц Вільям назвав ім'я Гаррі вперше за останні 6 років, нібито востаннє він шось говорив про герцога Сассекського ще у 2018 році, коли той одружився з американкою Меган Маркл. У своєму новому документальному фільмі "Принц Вільям: Ми можемо покінчити з бездомністю" принц Уельський згадав про молодшого брата у контексті історії з дитинства, коли вони вдвох із мамою принцесою Діаною відвідати благодійну організацію The Passage, яка допомагає безхатькам.

Тоді вони вперше дізналися про проблему бездомності, а Леді Ді намагалася змалку навчити синів ставитися толерантно до таких людей. На той час принцу Вільяму було майже 11 років, а Гаррі – 8.

"Моя мама привела мене до The Passage; вона взяла нас обох з Гаррі туди. Мені тоді було 11 років, може, 10. Я ніколи раніше не був у подібних місцях і трохи хвилювався, чого очікувати", – розповів принц про свою першу "подорож" до безхатченків.

Він пригадав, що побачене в організації не співпало з його очікуваннями. Принц Вільям вважав, що усі бездомні – сумні, адже не мають власної домівки, однак реальність виявилася зовсім інакшою.

"Моя мама робила все, як завжди: заспокоювала всіх, сміялася і жартувала з усіма. Я пам'ятаю, що тоді я думав: "Ну, якщо у всіх немає домівки, вони всі будуть дуже сумні". Але було неймовірно, наскільки щасливим було це середовище. Я пам'ятаю, як ми гарно розмовляли, грали в шахи, спілкувалися, і саме тоді мене осяяло, що є інші люди, які не мають такого життя, як у тебе. Знаєте, коли ти зовсім маленький, ти просто думаєш, що життя – це те, що ти бачиш перед собою, і ти навіть не уявляєш, що можеш зазирнути кудись ще", – зізнався принц Уельський.

Як повідомляє джерело, стосунки між братами стали напруженими ще у 2016 році після того, як принц Вільям занепокоївся швидким розвитком любовних стосунків принца Гаррі з Меган Маркл. У 2020-му закохані, а на той час вже одружені, оголосили, що відмовляються від своїх королівських обов'язків.

З того часу спілкування принца Гаррі із членами королівської сім'ї зійшло майже нанівець. Востаннє братів побачили разом у серпні на поминальній службі свого дядька лорда Роберта Феллоуза. Але, як пише джерело, вони не спілкувалися один з одним.

Раніше OBOZ.UA писав, що принцеса Кейт Міддлтон намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Саме вона привітала герцога Сассекського з днем народження, адже помітила, наскільки син короля Чарльза сумує за домом.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Львові блогерку вигнали з ресторану через спробу розрахуватися картою російського банку 28 октября 2024

У Львові блогерку вигнали з ресторану через спробу розрахуватися картою російського банку: вона влаштувала істерику. Відео Днями вона була героїнею рубрики "Скільки коштує ваш look?" у Ніколаса Карми

Створено порошок з рекордним рівнем поглинання CO2 з повітря 28 октября 2024

Створено порошок з рекордним рівнем поглинання CO2 з повітря

У Німеччині обурилися закликами РФ до співпраці 27 октября 2024

Президент Бундесбанку заявив, що "божеволіє", коли йому в рамках формату G-20 доводиться слухати від російського колеги про те, наскільки важлива міжнародна співпраця.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше