Принцеса Євгенія вигуляла квітчасту сукню-плісе на вечірці у Лондоні. Фото

19 июня 2024

Онука королеви Єлизавети II принцеса Євгенія Йоркська полюбляє відвідувати не лише королівські урочистості, але і модні івенти та світські вечірки. На одній з таких Її Високість показалася днями у Лондоні.

Як пише Daily Mail, для вечері в рамках the Fashion Trust Arabia принцеса обрала квіткову сукню з коротким рукавом та вираженою плісе-текстурою. Вбрання від бренду Erdem кузина принца Вільяма доповнила сумочкою Tanner Krolle та підборами Aquazzura.

Її Високість у вишуканому плісе відвідала модний івент у Лондоні

фото GETTY IMAGES

До речі, принцеса Євгенія хоч і має витончений стиль в одязі, але й почуття гумору та самоіронії в контексті вибору речей не позбавлена. Якось вона показалася у футболці з принтом із портретів свого чоловіка Джека Бруксбенка.

Нагадаємо, того вечора на the Fashion Trust Arabia була і мексиканська актриса Сальма Хаєк у розкішному та відвертому образі.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Захід перестав боятися ядерних погроз РФ - Time 4 октября 2024

Стримана реакція стає все більш поширеною серед західних чиновників. Для багатьох із них Путін став схожим на хлопчика, який дуже часто кричав "Вовки!".

ЄС призупинив зустрічі на високому рівні з урядом Грузії 4 октября 2024

Посол Євросоюзу Павел Герчинський висловив надію, що грузини у жовтні оберуть новий уряд, який буде відданий демократичним цінностям.

Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля актор Дмитро Пєвцов 4 октября 2024

"Про Путіна не розмовляли". Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля – актор Дмитро Пєвцов Режисер також зізнався, які два російські артисти його приємно вразили на майданчику

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше