Привласнив $30 тис., які належать пасажиру: у Києві в крадіжці підозрюють таксиста

7 сентября 2024

У Києві таксист привласнив забуті пасажиром 30 тисяч доларів. Щоб не віддавати пенсіонеру його накопичення, зловмисник закопав гроші у парку.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"У Києві таксист привласнив забуті пасажиром 30 тисяч доларів. Потерпілим виявився 61-річний вчитель на пенсії. Коли чоловік виявив відсутність коробки із накопиченнями, то одразу звернувся до служби підтримки. Однак водій, який виконував замовлення, стверджував, що в салоні свого авто знахідок не виявив", – розповіли в пресслужбі.

Як зазначили правоохоронці, зловмисник вирішив присвоїти гроші пенсіонера й закопав їх в парку. Правоохоронці розшукали 53-річного водія й затримали його – місце схову було знайдено, а гроші працівники поліції вилучили як речовий доказ. Невдовзі вони будуть повернуті потерпілому.

За фактом крадіжки, вчиненої в особливо великих розмірах, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у причетності до крадіжки на залізничному вокзалі. Поки дівчина-бариста відволіклась на приготування напоїв, зловмисник викрав її сумку з грошима та особистими речами.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лукашенко помилував 37 засуджених за протести 16 сентября 2024

Серед помилуваних - шість жінок. Деякі помилувані мають хронічні захворювання, є інвалідами, пенсіонерами.

Диетические свойства суши 16 сентября 2024

Суши давно стали одним из самых популярных блюд не только в Японии, но и во всем мире. Это вкусное и питательное блюдо, сочетающее в себе разнообразные ингредиенты, такие как рыба, морепродукты, овощи и рис

Світлана Тарабарова відповіла на закиди щодо відстрочки чоловіка від армії 16 сентября 2024

"Для нас війна почалася у 2014 році". Світлана Тарабарова відповіла на закиди щодо відстрочки чоловіка від армії Подружжя виховує трьох дітей

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше