Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля актор Дмитро Пєвцов

4 октября 2024

Відомий український режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводилися російські актори на знімальних майданчиках в Україні. Зокрема згадав про затятого путініста Дмитра Пєвцова, який знімався в картині Сеітаблаєва "Чемпіони з підворіття".

За словами Ахтема Сеітаблаєва, зі сторони російських акторів дійсно спостерігалася певна зверхність у спілкуванні. Про це він розповів в інтерв’ю OBOZ.UA.

У 2011 році Ахтем Сеітаблаєв випустив фільм "Чемпіони з підворіття" про українську команду з вуличного футболу. Окрім наших акторів, у ньому знімалися російські, зокрема Дмитро Пєвцов, який сам себе називає затятим путіністом і публічно підтримує збройну агресію РОсії проти України.

"Про Путіна ми з ним, звісно, не розмовляли під час зйомок, – відповідає Ахтем Сеітаблаєв на запитання, як поводився на майданчику актор. – А якщо брати загалом, то певна зверхність зі сторони деяких акторів дійсно спостерігалася. Десь у фразі, десь у поведінці. Не явно, бо у мене на майданчику таке неможливо, однак підсвідомо проскакувало. Проте не можу цього сказати про абсолютно всіх акторів, які в мене знімалися. Наприклад, приємні спогади залишилися про Валентина Гафта, Світлану Немоляєву".

"У нас на той час вироблялося чи не половина всього, чим потім наповнювався російський телевізор, – додав Сеітаблаєв. – Пояснювали це тим, що тут робити кіно дешевше. І ми вже тільки потім зрозуміли, що це все була теж складова просування "русского міра". І жахалися, що певною мірою брали в цьому участь. Але я ніколи не знімав картин, де був хоч якийсь натяк на російську велич. Загалом зробив стрічок сім, переважно це мелодрами".

Раніше OBOZ.UA писав, що актор та депутат Держдуми РФ Дмитро Пєвцов у лютому отримав підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, СБУ звинувачує артиста в тому, що він займався та продовжує займатися інформаційно-підривною діяльностю на користь Кремля, пропагандою війни та посяганням на територіальну цілісність і недоторканність України.

Повне інтерв’ю з Ахтемом Саітаблаєвим читайте на OBOZ.UA тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун відгуляла помпезне весілля з сином Бон Джові. Фото 4 октября 2024

20-річна британська актриса Міллі Боббі Браун та 22-річний син рокера Джона Бон Джові Джейк через чотири місяці після таємного весілля у США влаштували гучне святкування в італійській Тоскані.

F-16 буде важко перевершити літаки Росії - генерал США 4 октября 2024

F-16 буде важко перевершити літаки Росії - генерал США

Лана Дель Рей на тлі занепокоєння фанів через її гроші вперше висловилася про новоспеченого чоловіка 4 октября 2024

Лана Дель Рей своїм секретним заміжжям днями наробила галасу в мережі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше