Учасники творчого об'єднання МУР потрапили у скандал через ціну за платівку

8 октября 2024

Учасники творчого об'єднання МУР потрапили у скандал через ціну на нову платівку "Ти [Романтика]". Українці засудили вартість музичного альбому, присвяченого митцям Розстріляного відродження, яка символічна з роком Голодомору і становить 1933 гривні.

Користувачі соцмережі X з обуренням назвали таке рішення гурту "комерціалізацією геноциду". Зі свого боку учасники колективу зазначили, що не мали на меті робити акцент на страшних подіях тих років і змінять вартість альбому.

Нещодавно на Instagram-сторінці мерчу МУР з'явилося повідомлення про те, що шанувальники мають змогу придбати вінілову платівку "Ти [Романтика]". Артисти вказали, що ціна носія звукових даних становить 1933 гривні, чим викликали бурхливу реакцію аудиторії. Українцям не сподобалося те, що вартість пов'язаня з роком жорстокого геноциду нашого народу.

"МУР комерціалізують геноцид. Тіпи очевидно зловили завелику звізду і не розуміють, що цінник у 1933 грн або меморіал у Бабиному Яру як фон для реклами – це не ок. Для мене це речі на кшталт "голодної туси" Остапчука в день памʼяті жертв голодомору. Продам геноцид. Недорого".


Учасники творчого об'єднання відреагували на прикрий інцидент, пояснишви, що не хотіли комерціалізувати геноцид. 

"Друзі, ми чуємо вас, ціну формували із собівартості + стандартний % прибутку – вона 1930 гривень. Виробник поставив ціну 1933, через рік яким закінчується історія вінілу. Акценту на Голодомор взагалі не було. Проте, звісно ми чуємо вас і змінюємо ціну, аби змістити акценти і не створювати підміну понять", – заявили в колективі.

Раніше OBOZ.UA розповів, що ТЦК в Ужгороді мобілізували всю технічну команду перед виставою МУР.

Тільки перевірена інформація в нас у  Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше